Barion Pixel nuuvella

Szerzői kérdések és válaszok

Történet feltöltése

Mi történik, miután feltöltöttem az első történetemet?

Az írásod azonnal publikálva lesz, amint rákattintasz a publikálás gombra.

Minden történet jóváhagyáson megy keresztül?

Nem. A feltöltött történeteket nem moderáljuk, de kérjük tarts be a tartalmi szabályzatunkat. Ha olyan írással találkozunk, mely megsérti azt, akkor az írást töröljük. Amennyiben ez gyakran előfordul megszüntethetjük a fiókodat.

Tudok képeket és videókat is behelyezni a történetbe?

Igen van rá lehetőség, de figyelj oda, hogy jogilag ne lehessen belekötni. Ne ékeskedj más tollával.:)

Láttam, hogy kérhetek korrektúrát és szerkesztést. Ez hogy működik?

Igen, miután feltöltötted az írásod a publikálás előtt van lehetőséged megrendelni a korrektúrát és/vagy szerkesztést. Amikor elkészültünk, akkor értesítést kapsz és minden változást elfogadhatsz vagy elutasíthatsz. Az így véglegesnek szánt írásodat fogjuk a jóváhagyási folyamatban ellenőrizni.

Miért van szükség rövid leírásra és összefoglalóra a történetnél?

Így lehetőségünk van különböző listákban megjeleníteni és ajánlani az írásodat. Célszerű ezt frappánsan és jól megfogalmazni.

Miért csak egy kategóriát lehet választani?

A történetedhez a lehető legjobban illeszkedő kategóriát válaszd ki és a címkékkel határozd meg pontosan az olvasóknak a tartalmat. Mondunk egy példát. A történeted egy 30-as férfi külföldre költözéséről és szerelméről szól. Ha úgy gondolod ez inkább szerelmi történet akkor válaszd a romantikus kategóriát és címkének add meg a következőket: külföld, költözés, munka, férfi

Miként törölhetem a történeteimet?

Ha még nem publikáltad akkor bármikor törölheted. Publikálás után is van lehetőséged törölni, de 30 napos átfutási idővel. Erre azért van szükség, mert az algoritmusok és az ajánlórendszereknek ki kell futtatnia a történeted. Azonban a Nuuvella főoldala egy naponta változó irodalmi portálként fog működni. A törölt történeted kizárólag az adott dátummal megjelent főoldalról kattintva elérhető lesz a továbbiakban is. Egy megjelent újságból sem tudod utólag töröltetni az írásodat.

Támogatás

Ki adhat nekem támogatást?

Minden olvasó egy általa beállított összeget adhat neked támogatásként. A támogatásának a teljes összege hozzád kerül.

Én látom azt, hogy mikor milyen támogatást kaptam?

Igen, pontos statisztikát kapsz és a támogatást azonnal láthatod az egyenlegeden

Miként tudom felvenni a támogatást?

A támogatásokat havonta összesítjük és utaljuk át a Barion számládra.

Mi az a Barion?

A Barion olyan mint a Paypal. Egy egyszerű regisztrációra van szükséged a Barion.hu oldalon és a bevételedet ide fogjuk átutalni. Ez úgy működik mint egy bankszámla. Innen nem csak utalhatsz magadnak, vagy másnak, hanem sok helyen fizethetsz is vele.

Biztonságos a Barion?

Természetesen, a Barion a Magyar Nemzeti Bank által felügyelt szolgáltatás. Nem fog eltűnni a pénzed.

Kell számlát kiállítanom az utalásról?

Nem. Itt támogatást kapsz az olvasótól. Mi egy nyilatkozatot fogunk neked generálni, amit érdemes eltenni. Ezeket a nyilatkozatokat a profil oldaladon majd megtalálod.

Mennyi jutalékot vontok le a támogatások után?

Van egy 5%-os banki költség a támogatások kezelésénél, ezen kívül az alap szerzői csomagban 25% szolgáltatási díjat számolunk fel, melyről számlát állítunk ki neked és az utalás előtt ezt az összeget levonjuk.

Kitől kapom a támogatást?

A támogatást az olvasótól mint magánszemélytől kapod, nem a Nuuvellától.

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!