Barion Pixel nuuvella

Gyakori kérdések és válaszok

Mi az a Nuuvella?

A Nuuvella egy webes alkalmazás, ahol az olvasó korlátlanul olvashat, miközben közvetlenül támogatja a kedvenc szerzőit. A szerzőnek pedig publikációs felületet biztosítunk, ahol a támogatások révén lehetősége van rendszeres bevételhez jutni. A Nuuvella egy átlátható, fenntartható platform, ahol az írónak megéri írni, az olvasónak pedig élmény olvasni.

Miért fontos a szerzők támogatása és miért előfizetéses szolgáltatás a Nuuvella?

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között. Az előfizetéses szolgáltatás célja, hogy mindezt minőségi megoldásokkal tudjuk biztosítani.

Mi az a támogatói egyenleg?

Minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amely a támogatói egyenlegre kerül. Ezt az egyenleget az olvasó minden hónapban TETSZŐLEGESEN oszthatja szét a szerzők között.

Hogyan tudom szétosztani a támogatási egyenlegemet?

Minden történet végén felkínáljuk a lehetőséget és te döntheted el, hogy ki és milyen arányban részesüljön belőle. Minden csak tőled és a novellától függ. Az történet végén kattints a Befejeztem gombra, értékeld az írást és a csúszka segítségével döntsd el, hogy milyen összeggel támogatod a szerzőt.

Mi történik az egyenlegemen lévő összeggel, ha lejár az előfizetésem?

A támogatói egyenlegeden maradó összeget a Nuuvella minden esetben szétosztja a szerzők között úgy, hogy lehetőség szerint egyaránt támogassuk a kiemelkedő alkotókat és a feltörekvő tehetségeket is.

Van-e mód rendszeres támogatásra ezeken felül?

Természetesen, módodban rendszeres támogatást is nyújtani a kedvenc szerzőidnek. Ehhez keresd meg a szerzői profiljukat és kattints a Támogatom gombra. Ott aztán mindent részletesen elmagyarázunk.

Azt látom, hogy az egyenlegemből rendszeres támogatást is adok. Miért van ez?

Az elképzelésünk szerint, ha egy szerző meghívására érkezel a Nuuvellára és előfizetsz, akkor azért jöttél ide, hogy őt (is) támogasd. Éppen ezért csak ebben az egy esetben lehetőség van fenntartani ezt az automatikusan beállított rendszeres támogatást, amit minden előfizetési fordulónapkor az előfizetési díjad támogatási részéből rögtön át is adunk a szerzőnek. Természetesen lehetőséged van ezt bármikor megváltoztatni, vagy akár megszüntetni is. Ehhez keresd meg a szerzői profiljukat és kattints a Támogatom gombra. Ott aztán mindent részletesen elmagyarázunk.

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben