Barion Pixel nuuvella

Dzurik Beáta

Dzurik Beáta vagyok, 1980. április 21-én születtem Szegeden, azóta itt is élek. Már gyerekkorom óta írok verseket, novellákat, melyek újságokban jelentek meg, de nem adattam még ki őket. 2 éve írtam meg első regényemet, melyet végre ki is adattam, címe: Veled kezdődött. Ez a regény megrendelhető az interneten könyv és ebook formájában is. Lélektani kisregény, mely igaz történeten alapul. Második részét jelenleg írom: Menekülés a szerelembe címmel, mely ugyancsak igaz történeten alapul. Ez a regény olvasható az oldalon fejezetenként. Szeretném, ha tanulságul szolgálnának mindenkinek. A két történet egymástól függetlenül is olvasható. Reményeim szerint a még kiadatlan verseimet is ezen az oldalon fogom publikálni.


Dzurik Beáta vagyok, 1980. április 21-én születtem Szegeden, azóta itt is élek. Már gyerekkorom óta írok verseket, novellákat, melyek újságokban jelentek meg, de nem adattam még ki őket. 2 éve írtam m... tovább olvasom

Baljós árnyak
Rövidek - 1.

Rövid gondolatmenetek pozitív, negatív érzelmekről. Ami a lelkemben lapul és kikívánkozik. Hátha másokat is inspirál, vagy felismerik bennük érzéseiket.

1 perc olvasás
1 0 0
Új élet
Új idők - 29.

1 perc olvasás
1 0 0
A szív titka
Új idők - 28.

1 perc olvasás
2 0 0
Csak csókolnál
Új idők - 27.

1 perc olvasás
1 0 0
Gondolatok
Új idők - 26.

1 perc olvasás
0 0 0
Menekülés a szerelembe
Menekülés a szerelembe - 14.

Igaz történet egy párkapcsolatról, mely viszontagságos és izgalmas történéseken keresztül mutat be egy nárcisztikus-empata párkapcsolatot. Fejezetenként lehet elolvasni az oldalon, a történeteim között. Igyekszem folyamatosan feltölteni az új fejezeteket, hogy élvezhető legyen a történet.

7 perc olvasás
1 0 0
Lélekmagok
Új idők - 25.

1 perc olvasás
0 0 0
A pillanat varázsa
Új idők - 24.

1 perc olvasás
0 0 0
Vége
Új idők - 23.

1 perc olvasás
1 0 0
Egyszer volt egy szerelem
Új idők - 22.

1 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Dzurik Beáta nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!