Barion Pixel nuuvella

Éles Mónika

Sziasztok!
Éles Mónika vagyok, 2 kisfiú édesanyja. Régen is foglalkoztam írással, de az élet úgy hozta, hogy a fiókba pakoltam mindent. Majd pár hónappal ezelőtt, megint az írás volt az, ami átsegített egy mélyponton. Azóta ahogy időm engedi, írok.
Fogadjátok sok szeretettel verseimet, írásaimat. Remélem sok sok örömöt tudok nektek okozni velük. Általában az életből merítek ihletet, így azt gondolom mindenki meg fogja találni a maga kis életét egy egy művemben.


Sziasztok!
Éles Mónika vagyok, 2 kisfiú édesanyja. Régen is foglalkoztam írással, de az élet úgy hozta, hogy a fiókba pakoltam mindent. Majd pár hónappal ezelőtt, megint az írás volt az, ami átsegíte... tovább olvasom

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Éles Mónika nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!