Barion Pixel nuuvella

EmilyAnge

0 követő 1 történet

EmilyAnge

Üdvözöllek kedves olvasó!
16 éves korom óta írok rövidebb és hosszabb történeteket. Már fiatalon arra vágytam egyszer írónő lehessek, de a kiadatás útjára sose léptem. Megmaradtam a blog világában és hobbi írónak. Most viszont érzem eljött az idő megmutassam neked azt a regényem, amit 16 évesen kezdtem el (10 éve pontosan) és mai napig szívesen javítgatok, írom tovább, hogy elérjem a 3 könyvnyi terjedelmet. Emellett 1-2 verset is megírtam, amit szintén szeretnék feltenni ide. Tarts velem!
Szép napot kívánok!


Üdvözöllek kedves olvasó!
16 éves korom óta írok rövidebb és hosszabb történeteket. Már fiatalon arra vágytam egyszer írónő lehessek, de a kiadatás útjára sose léptem. Megmaradtam a blog világában és... tovább olvasom

Új társak
Vérvörös cseppek - 1.

Alice cseppet sem átlagos lány! Minden vámpír, angyal, démon rajongónak az örömére most elhozta a történetét...

14 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni EmilyAnge nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!