Barion Pixel nuuvella

Merre van haza?

Egy különleges városnézés története.

Vissza Elolvasom a történetet

 

Ercsényi Lajos

Merre van haza?

Műfaj

szépirodalom

Rövid leírás / Beharangozó

Egy különleges városnézés története.

Rövid összefoglaló

A város, amelyben élünk, az évek során nem csak úgy és akkor változik, ahogy változik az épített környezetünk. De változik úgy és akkor is, amikor mi, a városlakók más-más élethelyzetbe kerülünk. S bárhogy is nézzük, bármekkora is a változás, szükségünk van egy igazodási pontra, ahová hazatérünk...

Értékelés

Nincs értékelve

Olvasási idő

11 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben