Barion Pixel nuuvella

Eric Pascal

1986-ban született Budapesten, jelenleg fantasy műfajban publikáló szerző. 2019-től jelennek meg regényei az Apocalyptum-sorozat részeiként, melyekből 2023-ig hat könyv készült el.


Eddigi megjelenések

Apocalyptum, Benedictum, Constantum, Delictum, Externum


1986-ban született Budapesten, jelenleg fantasy műfajban publikáló szerző. 2019-től jelennek meg regényei az Apocalyptum-sorozat részeiként, melyekből 2023-ig hat könyv készült el.


Eddigi megjelenések

Apocalyptum, Benedictum, Constantum, Delictum, Externum

Externum
Apocalyptum-sorozat - 5.

Az Apocalyptum-sorozat ötödik kötete egy férfiról szól, aki kétségbeesett kutatásba kezd a világ rendjének felbomlásakor elragadott kedvese után, azonban utazásai olyan földöntúli hatalommal szembesítik, ami miatt döntései már nem csak szerelme megtalálásáról, hanem a világ megmentéséről is szólnak.

336 perc olvasás
0 0 0
Delictum
Apocalyptum-sorozat - 4.

Az Apocalyptum-sorozat negyedik kötete a téridőn túli árnyról szól, melynek végtelennek tűnő hatalma elől ember és angyal együtt menekül a túlélésért, azonban néhányan egy gyorsan kiötlött tervben bízva szembeszállnak a világpusztítóval.

392 perc olvasás
1 0 0
Constantum
Apocalyptum-sorozat - 3.

Az Apocalyptum-sorozat harmadik része egy szövetségről szól, melynek célja segíteni a végidők túlélését azoknak, akikre az univerzum széthullása után a végső elmúlás vár. Egyikük idővel ráébred, társának olyan titkolt tervei vannak, melyek a jelenlegi és a következő világok sorsáról is dönthetnek.

425 perc olvasás
1 1 0
Benedictum
Apocalyptum-sorozat - 2.

Az Apocalyptum-sorozat második része egy fiatal lányról szól, aki a Föld biztonságát szolgáló titkos társaság ügynökeként mágikus tárgyak felkutatásáért kegyetlen parancsokra hidegvérrel hajtja végre küldetéseit, de a bevetések különös eseményei ráébresztik, talán ő is része a természetfelettinek.

450 perc olvasás
1 1 0
Apocalyptum
Apocalyptum-sorozat - 1.

Az Apocalyptum-sorozat első része egy fiatal férfiról szól, aki szürke hétköznapjait éli, mígnem egyik reggel arra ébred, hogy az emberiség jelentős része eltűnt. Az új és kegyetlen világban segítségére siető ismerős idegen ráébreszti, többre hivatott, mint azt valaha is gondolta volna.

511 perc olvasás
1 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Eric Pascal nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!