Barion Pixel nuuvella

Eszter Szabolcs

Üdvözlöm az olvasókat, a nevem Eszter Szabolcs. Mindössze néhány éve foglalkozom hobbi szinten írással. Különösebb célom nincs vele, csupán szeretek elveszni a fantáziámban, és ha már ezt teszem gondoltam másokkal is megosztom a történeteimet.


Eddigi megjelenések

Eszter Szabolcs -Aki Voltam


Üdvözlöm az olvasókat, a nevem Eszter Szabolcs. Mindössze néhány éve foglalkozom hobbi szinten írással. Különösebb célom nincs vele, csupán szeretek elveszni a fantáziámban, és ha már ezt teszem gond... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Eszter Szabolcs -Aki Voltam

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Eszter Szabolcs nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!