Barion Pixel nuuvella

Eva Benet

2 követő 13 történet

Eva Benet

Kamasz korom óta írok, és tulajdonképpen akkor azért kezdtem el gyártani a saját történeteimet, mert valahogy nehezen találtam magamnak olyan olvasnivalót, ami engem lekötött, ami tetszett. Az első szakvéleményt egy házi feladatomra kaptam, az irodalom tanáromtól. Négy oldalas kis történetet kellett írni a füzetbe. Miután felolvastam, azt mondta: „Szeretném majd elolvasni az első megjelenő könyvedet!”
Nem kategorizálódtam csak egyfajta műfajra. Írásaim között éppúgy található misztikum, fantasy, és olyan, amit az élet írt. Történeteimbe gyakran beleépítem a saját tapasztalataimat, még olykor életem egy-egy darabkáját, átélt mozzanatát is.
Szeretek kutatni, információkat gyűjteni, s azokhoz hozzáadni a saját gondolataimat, elképzeléseimet.
Valóság+képzelet.
Egyébként úgy gondolom, hogy amit még soha nem láttunk és nem tapasztaltunk, az még nem olyan biztos, hogy nem is létezik. No és minden legendának van valamennyi valóságalapja...
A könyvborítóknál , ragaszkodom a saját munkámhoz, terveimhez.
Eddig egy könyvem (MENJ CSAK A SZÍVED UTÁN) a Textronic Kft. kiadónál, kettő pedig (A KERESZTEZETT és a FELBORULT MAGÁNY amiknek már készülőben van a folytatása is) a Publio gondozásában jelent meg.
Számomra a legnagyobb sikerélmény, és elismerés, amikor olyan ember veszi a kezébe a könyvemet, aki egyébként nem szeret olvasni, és azt mondja: „Te, nem tudtam letenni!”


Eddigi megjelenések

Legelőször a középiskolában, az iskolaújságban közölték le egy sci-fi regényemet folytatásokban. Majd az IPM Mini-krimi pályázatára beküldött pár perces írásomra reagálva, megkeresett a Textronic kiadó, ahol egy kamaszokról szóló, romantikus kisregényem jelent meg.
A Publio gondozásában eddig két könyvem jelent meg. Két teljesen más kategória.
A KERESZTEZETT és a FELBORULT MAGÁNY.


Kamasz korom óta írok, és tulajdonképpen akkor azért kezdtem el gyártani a saját történeteimet, mert valahogy nehezen találtam magamnak olyan olvasnivalót, ami engem lekötött, ami tetszett. Az első sz... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Legelőször a középiskolában, az iskolaújságban közölték le egy sci-fi regényemet folytatásokban. Majd az IPM Mini-krimi pályázatára beküldött pár perces írásomra reagálva, megkeresett a Textronic kiadó, ahol egy kamaszokról szóló, romantikus kisregényem jelent meg.
A Publio gondozásában eddig két könyvem jelent meg. Két teljesen más kategória.
A KERESZTEZETT és a FELBORULT MAGÁNY.


Eva Benet ajánlásai

Adam G. Bradbury
Prológus
Harcosok és Dinasztiák - Lángoló királyság - 1.
Lohonyai Dóra
A gyógyító macska halála
Személyes történetek autista gyerekekkel való nem mindennapi életünkről - 2.
Kavisánszki Péter
A Mumus
kapastibor
Kukákból tanulni
kapastibor
Vonagló vágyak
KAVICSBÓL SZIKLA
KAVICSBÓL SZIKLA - 1.

Hogyan változik meg egy ember környezete, ki marad barát és ki nem, ki az, aki eltávolodik és ki az, aki közelebb kerül egy olyan esemény bekövetkeztével, ami mindenkit, emberpróbáló döntések és feladatok elé állít.

15 perc olvasás
0 0 0
Az első találkozás
AHOL A FÁK AZ ÉGIG ÉRNEK - 2.

Elizabet megérkezik a kis vidéki faluba, ahol el kívánja indítani új életét. Pár nap és a találkozó is összejön a vadásszal, aki elkalauzolja leendő otthonának kiválasztásában.

19 perc olvasás
0 0 0
Prológus
AHOL A FÁK AZ ÉGIG ÉRNEK - 1.

Tóth Elizabet harminc éves céltudatos nő, aki egy menő reklámcégnél jól fizetett pozíciót tölt be. Mindenki más úgy gondolja, mindene meg van, nem lehet panasza az életére. Egy napi meeting alkalmával azonban, hirtelen elhatározással felrúgja és maga mögött hagyja tökéletesnek látszó életét.

5 perc olvasás
0 0 0
ÖRÖKÖLT VÉR
ÖRÖKÖLT VÉR - 3.

Rebel, Phoalban él a szerzetesek között, akik az első tíz évében felkészítiették a szervezetét, hogy ellenálljon a mérgeknek.

8 perc olvasás
0 0 0
ÖRÖKÖLT VÉR
ÖRÖKÖLT VÉR - 2.

Silent egy 7 éves Liwithing kislány, s nem mellesleg az ő születése előtt két évvel tragikus körülmények között világra jött Rebel unokatestvére. Olyan mentális képességgel rendelkezik, hogy át tudja formálni az anyagot.

9 perc olvasás
0 0 0
ÖRÖKÖLT VÉR
ÖRÖKÖLT VÉR - 1.

Túl sok önpusztító háborún, istent játszó genetikai kísérleteken, a környezetet átformáló természeti csapásokon és az elkerülhetetlen póluscserén át, megváltozott a Föld felülete, klímája és élővilága. Régi és ismeretlen új fajok, új képességekkel tarkítják a Föld élővilágát.

9 perc olvasás
0 0 0
HAZATÉRŐ

Nem csak hozzátartozóért lehet aggódni, barátért is. És a legjobb barát olykor négylábú hűséges társunk, akinek az elvesztése nagyon is fájdalmas. A történet alapja valós esemény. Nestor is létezett. Csupán itt, egy fiatalember szemszögéből van megírva.

8 perc olvasás
0 0 0
FELBORULT MAGÁNYOK
FELBORULT MAGÁNYOK - 2.

Ashlyn lassan berendezi az életét az új identitásában, Brenda McElroyként. Ahogy egykor felborította Greg magányát, most alaposan felkavarja a szövetségi ügynök érzelmi világát is.

15 perc olvasás
0 0 0
MÁSIK ÉLET
MÁSIK ÉLET - 4.

Tracy, azaz immár Eeathan kikerül a kórházból és elkezdi új életét, új környezetében. Sok-sok kérdéssel és aggodalommal igyekszik alkalmazkodni új testéhez, amihez megértő segítséget kap gyógytornászától.

42 perc olvasás
0 0 0
MÁSIK ÉLET
MÁSIK ÉLET - 3.

Ahogy telnek a hetek, Tracy újabb emberekkel találkozik Eathan családjából. Az alkalmazkodás az új környzethez, és az új testhez, nem megy zökkenő mentesen. Jasonnal sűrűsödnek a konfliktusai. Elkezdődik a rehabilitációja.

43 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Eva Benet nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!