Barion Pixel nuuvella

ewacska

5 követő 20 történet

ewacska

Sokáig írtam az asztalfióknak, mint sokan mások. Nem túl sűrűn, inkább, csak ha bánat, vagy igazságtalanság ért. Voltak blogjaim is, de kis ideig működtek csak. Aztán elvégeztem Vidi Rita jobbagyféltekés írótanfolyamát. Azóta megfordult a világ.
Igazi megjelenést Vidi Rita Minerva Capitoliuma magazinja adott. Itt 40 novellácskám és 1 versem jelent meg 2015 - 2020 között.
Egy kicsit hosszabb mesenovellácskám a Mimóza, 2019-ben jelent meg a RitArt Academy gondozásában, közösségi könyv projekt keretében, a Felállni és menni tovább című jobbagyféltekés novelláskötetben. A novellácskák elnevezést ekkor kaptam az írásaimra az egyik lektortól, így előszeretettel ezt használom.
Magam nagyon szeretem a regényeket, a több kötetes sorozatokat, imádok olvasni. De úgy vélem, hogy én képtelen lennék ilyen hosszú történeteket kitalálni. Túl sok minden érdekel, és túl kevés az idő, mindig mást csinálnék, mint amihez épp hozzáfogtam… Ezért is, általában rövid történeteket - novellácskákat- és verseket írok, összegyúrva benne életem apró morzsáit, a fantasyt, fikciót, romantikát, napi eseményeket.
Úgy gondolom, sokan küzdenek ebben a rohanó világban időhiánnyal. Pár perc azért talán nekik is akad, hogy olvassanak egy picit.


Eddigi megjelenések

2015 - 2020 között Minerva Capitoliuma magazin: 40 novella és 1 vers
2019 Mimóza mesenovellácska a RitArt Academy gondozásában, közösségi könyv projekt keretében, a Felállni és menni tovább című jobbagyféltekés novelláskötetben


Általában rövid történeteket - novellácskákat- és verseket írok, összegyúrva benne életem apró morzsáit, a fantasyt, fikciót, romantikát, napi eseményeket. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

2015 - 2020 között Minerva Capitoliuma magazin: 40 novella és 1 vers
2019 Mimóza mesenovellácska a RitArt Academy gondozásában, közösségi könyv projekt keretében, a Felállni és menni tovább című jobbagyféltekés novelláskötetben


ewacska ajánlásai

Szeifert Natália
Feszített víztükör
Nyitray György
A hintaágy
Trouble-Hill - mesÉL a falu - 1.
Vajda Katinka
Az üvegcsiga
L. J. Wesley
Még csak most szabadultam
Felp - 1.
Kocsis Nagy Noémi
Borsó menedzser kisasszony
Városi mesék - 8.
Bania rózsafája

Történet elmúlásról, újjászületésről, Somló Tamás emlékére

3 perc olvasás
0 0 0
Mint egy Csillag

1 perc olvasás
1 0 0
CSIPKEKESZTYŰ

Emlék Édesanyámról

3 perc olvasás
0 0 0
Lepedők a napernyők alatt

Egy régi nyár emléke

4 perc olvasás
1 1 0
LURDI

Panni jó alvó volt. Azon az éjszakán tengermély álmából nagyon lassan tért vissza, egy folyamatos, kétségbeesett sikoltozás kényszerítette, hogy felébredjen. Vajon mi történhetett?

3 perc olvasás
1 0 0
A piros körömcipő

Vágy egy piros körömcipő után. Befejezetlen történet.

3 perc olvasás
2 0 0
MIMÓZA 6. fejezet
Mimóza 6. - 1.

Mimóza felnőttként megmentette ősi népét az 1000 éves átok alól. De hogy alakul az ő élete, és mi lett a többiek sorsa?

4 perc olvasás
1 0 0
MIMÓZA 5. fejezet
Mimóza 5. - 1.

Megtudja-e menteni a népét Mimóza az átok alól?

3 perc olvasás
1 0 0
MIMÓZA 4. fejezet
Mimóza 4 - 1.

Egy különleges kislány különleges története

8 perc olvasás
2 0 0
Mimóza 3. fejezet
Mimóza 3. - 1.

Egy különleges kislány különös sorsa

4 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni ewacska nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!