Barion Pixel nuuvella

Farkas Hajnalka

Üdvözlök minden kedves olvasót!Már ifjú korom óta verseket írogattam, és rajzoltam is. Sokszor ha unatkoztam, v agy éppen a sok ifjú kori megpróbáltatás levezetése képen "naplót" írtam, ami a bonyolult életszakaszom folytán sajnos elveszett, de írói vénám felnőtt koromban sem tűnt el. A mai napig írok verseket szeretteimnek születésnapokra, ünnepekre és áttértem a "novella" írásra.
Remélem minden kedves olvasómnak tetszeni fognak alkotásaim.
Köszönöm a bizalmat és kellemes időtöltést kívánok mindenkinek!


Üdvözlök minden kedves olvasót!Már ifjú korom óta verseket írogattam, és rajzoltam is. Sokszor ha unatkoztam, v agy éppen a sok ifjú kori megpróbáltatás levezetése képen "naplót" írtam, ami a bonyolul... tovább olvasom

Farkas Hajnalka első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Farkas Hajnalka nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!