Barion Pixel nuuvella

Jól vagyok

Hogy hogy vagyok? Köszönöm kérdésed. Jól vagyok. A körülményekhez képest. Tegnap értünk haza Tokajból, jó volt, telis tele élményekkel. Mégis inkább a hiány van bennem, mintsem a telítettség. De, gondolom ez megszokott. Semmi új nincs benne. Nyilván az egy hétig tartó elszakadás végeztével előjönnek az ilyenek. Hogy megint a saját életemben kell fuldokolnom. Mások dolgozni mennek, még fáradtabban, mint korábban, megint mások boldogan feküsznek vissza jól megszokott ágyukba, a magamfajták meg ülnek a sötét, néma szobában és nem tudják, mi legyen. Ehhez képest jól vagyok, köszönöm. Két napja nem szedtem be a gyógyszert, az álmok már lerohantak az éjjel, de még ennek ellenére is jól vagyok. Jól vagyok ahhoz képest is, hogy semmihez semmi kedvem. Hogy untat minden, és még annak ideája is, hogy kiszakadjak belőle. Valahogy úgy vagyok, hogy beletörődtem. Legyenek csak együtt mások, boldoguljanak, ahogyan kívánják. Posztoljanak vigyorgós, ölelkezős képeket valami tengerpartról, ha már ott vannak. Vagy vacsorázzanak gyertyafényben. Nem izgat. Szóval ahhoz képest, jól vagyok. Hogy a szex se vonz. Ha belegondolok, nem egy erotikus fantázia vetül elém, hanem egy roppant kínos, nevetséges dráma. Ahogyan lihegve izzadok és küszködöm. Jól vagyok. Hogy nemsoká tervezek beállni raktárosnak, minimálbérért a diplomámmal. Jól vagyok. Hogy egy hétig senki sem keresett. Jól vagyok. Hogy dacára a terápiának, minden visszabukik önmagába. Jól vagyok. Hogy a szemeim égnek, sárguló körmeim piszkálom, hogy arcom felpüffedt, hogy orromról a bőr hámlik, hogy a madarak őrületbe kergetnek: jól vagyok. Hogy tegnap csaknem sírva fakadtam, reszkettem, paplan alá bújtam, forgolódtam: jól vagyok. Hogy hajam mócsingos, testem ragad, és nem teszek ellene semmit: jól vagyok. Hogy jelenleg esélyt sem látok semmire, hogy más legyen: jól vagyok.
Jól vagyok, tényleg. Köszönöm, hogy kérdezted. Menjünk szarni. Aztán kezdjük meg a napot.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Fekete Dávid 14 történetét!


  • 1200 szerző
  • 784 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Fekete Dávid

Jól vagyok

Műfaj

életrajz

Rövid leírás / Beharangozó

Jól vagyok-e? Persze. A körülményekhez képest. Mindig.

Rövid összefoglaló

Jól vagyok-e? Persze. A körülményekhez képest. Mindig.

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Fekete Dávid nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!