Barion Pixel nuuvella

FerenczVicus

Amatőr próbálkozó.Lelkes.
Antológiákban már jártas.
A Holnap Magazin és a LiteraTúra Kiadó gondozásában többízben jelentek meg novelláim, a Holnap Magazin online felületén rendszeresen publikálok.Célom minél szélesebb közönséghez eljuttatni gondolataimat,titkon visszajelzésekben reménykedve...


Amatőr próbálkozó.Lelkes.
Antológiákban már jártas.
A Holnap Magazin és a LiteraTúra Kiadó gondozásában többízben jelentek meg novelláim, a Holnap Magazin online felületén rendszeresen publikálok.Cé... tovább olvasom

Emlékezz

Időskori demencia, Alzheimer kór. Komoly megpróbáltatás az érintett és a családtagok számra egyaránt. Visszafordíthatalan kíméletlen betegség, mely elvesz, és addig sosem ismert kihívás és megpróbáltatások elé állít minden érintettet,megváltoztatja az önmagunkról alkotott képet..

5 perc olvasás
1 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni FerenczVicus nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!