Barion Pixel nuuvella

Fitos Emese

Első osztályos korom óta írok, ez persze nem azt jelenti, hogy megy is. Középiskolásként sok pályázatra beküldtem a munkámat, de csak kettő járt sikerrel közülük. Célom, hogy erős érzelmeket váltsak ki az olvasóimból, csakúgy, mint a kedvenc sorozataim, filmjeim és könyveim váltottak ki belőlem.


Első osztályos korom óta írok, ez persze nem azt jelenti, hogy megy is. Középiskolásként sok pályázatra beküldtem a munkámat, de csak kettő járt sikerrel közülük. Célom, hogy erős érzelmeket váltsak k... tovább olvasom

Fitos Emese első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Fitos Emese nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!