Barion Pixel nuuvella

Flo Rifer

Szerzőként az a célom, hogy történeteimet olvasva bárki kiszakadhasson a sivár valóságból, és egy kis szünetet tartva felüdöljön.
Szeretném magam kipróbálni több műfajban, sci-fi, krimi, urban fantasy, mese. Szívem vágya egyszer megírni a nagy magyar fantasy regényfolyamot, vagy csak egy nyúlfarknyi részt belőle.


Eddigi megjelenések

Sok-sok éve megjelent egy regényem Veráldozat címen.


Üdv, Flo Rifer vagyok civilben call center operátor, illetve anyuka, aki igyekszik életben tartani egy törpeterroristát. Bár nem vagyok mai csirke, írói énem hátsóján meg ott figyeg a tojáshély. Eddigi munkásságát szárnypróbálgatásnak illik be. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Sok-sok éve megjelent egy regényem Veráldozat címen.

Flo Rifer első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Flo Rifer nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!