Barion Pixel nuuvella

Fodor Andrea

Mindig is szerettem a meséket. A történetek - legyenek akár könyv alakban, akár filmen, akár más formában - ma is azt jelentik számomra, hogy valaki elmond nekem egy mesét. Szeretem, ha bevonz, meghat és elgondolkodtat, de az is rendben van, ha egyszerűen csak szórakoztat. A lényeg mindig, de mindig az, hogy miről szól! Egy sokezres statisztériával elkészült film is lehet hótt unalmas, ha nem jó a sztorija és egy kétszereplős kamaradarab is lenyűgözhet, ha a történet remek. A mese vigyen el A-ból B-be, mindegy, hogy földrajzi, időbeli vagy érzelmi síkon - esetleg mindenhogyan-, de a lényeg, hogy vigyen és lehetőleg előre! Én is erre törekszem.


Mindig is szerettem a meséket. A történetek - legyenek akár könyv alakban, akár filmen, akár más formában - ma is azt jelentik számomra, hogy valaki elmond nekem egy mesét. Szeretem, ha bevonz, meghat... tovább olvasom

Oda-vissza

Olvasd el, rövid...

6 perc olvasás
1 0 0
Érkezés

Olvasd el, rövid :)

2 perc olvasás
0 0 0
Karácsonyi hullámvasút

Iza és Menti kamaszkoruk óta a legjobb barátnők. A karácsonyi előtti mozgalmas időszakban életük fordulóponthoz ér, melynek során keserűség és öröm egyaránt éri őket. Az örömöt megosztani, a bánatot elviselni… erre való az igaz barátság.

88 perc olvasás
0 0 0
A szörnyek tengerén túl

Maga a történet is rövid, olvasd el inkább :)

4 perc olvasás
1 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Fodor Andrea nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!