Barion Pixel nuuvella

Találkozás

Különös kapcsolat fűzheti össze Jézust, Sztálint, Adolf Eichmannt, Hammurapit és akár mi magunkat is. A szatíra szemszöge igencsak különleges.

Vissza Elolvasom a történetet

Regisztrálj és olvasd Forgács József 12 történetét!


  • 1213 szerző
  • 798 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Műfaj

szatíra

Rövid leírás / Beharangozó

Különös kapcsolat fűzheti össze Jézust, Sztálint, Adolf Eichmannt, Hammurapit és akár mi magunkat is. A szatíra szemszöge igencsak különleges.

Rövid összefoglaló

A kavargó atomok számára nincs lehetetlen. Egy történet, ami úgy ötmilliárd év múlva játszódik, amikor a Nap vörös óriássá válik, és leperzseli a földgolyót...

Olvasási idő

2 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Forgács József nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!