Barion Pixel nuuvella

Fülöp Valentina

Ha hiszel a szavak varázsában, az érzelmek okozta gyomrosokban, a lélek pókhálószerű finomságában és a tiszta szándékból hozott döntések jogosságában, akkor egyformán gondolkodunk.
Professziómat tekintve ügyvéd vagyok. Ügyvédként mindig is írtam, írok és írni fogok. De a jog korlátai, és a szakma általam mindig is elfogadott, tiszteletben tartott határai kijelölték számomra a lehetőségeket. Énem egy részének azonban ez nem elég. Évtizedek óta dédelgetem, nevelgetem, tudással, fájdalommal, tapasztalattal és érzésekkel vértezem fel szerzői énemet, aki – úgy hiszem- már felkészült, ezért 2020. áprilisában útjára bocsátottam. Fülöp Valentina írói álnéven 2020. őszén jelent meg első regényem, amely a Szívhasadás címet viseli. A regényírás mellett novellákat is írok, melyek az emberi lélek rejtelmeivel foglalkozik egy-egy történetbe ágyazva. Kiadói előkészületben van második regényem a Túl sokat álmodtam, amely sodró lendületű, huszonegyedik századi ballada egy férfi szerelméről, az apaságról, a váratlan ajándékként felbukkanó barátság erejéről és az újrakezdés minden helyzetben ott rejtőző lehetőségéről.

Ha szereted a szavakban rejlő varázslatot, nem félsz a lelki gyomrosoktól, egyszóval bevállalod, hogy intellektuális kalandor legyél, vagy akár csak kíváncsi vagy, szeretettel várlak, visszavárlak, légy követőm!


Eddigi megjelenések

2020. szeptember 30. Szívhasadás

Előkészületben: Túl sokat álmodtam (megjelenés ősszel)


Ha hiszel a szavak varázsában, az érzelmek okozta gyomrosokban, a lélek pókhálószerű finomságában és a tiszta szándékból hozott döntések jogosságában, akkor egyformán gondolkodunk.
Professziómat teki... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

2020. szeptember 30. Szívhasadás

Előkészületben: Túl sokat álmodtam (megjelenés ősszel)

Mert nevetni kell

Nevetni kell! Mindig. Bármikor. Ha nehéz, akkor is. Sőt, talán akkor igazán! Én imádom azt a fajta nevetést, ami könnyed és hasfájást okoz, és imádom azt is, amikor kínunkban nevetünk. Mert ez utóbbi nevetés azt eredményezi, hogy egy idő után már nem a nyomorúságot érzi az ember, hanem átjárja az ér

7 perc olvasás
0 0 0
A harmadik gyermek

A harmadik gyermekével várandós Emi éjjel verejtékben ázva ébred. Kezével a paplan alatt érzékelve a valóságot, ki nem mondott kérdésére választ kap. Az életüket kettétörő vetélése azonban olyan váratlan ajándékot hoz számára, ami alapjaiban változtatja meg az életét.

9 perc olvasás
1 0 0
Zöld a fű és CAKE az ég
CAKE az ég és zöld a fű - 2.

Ákos, az elvált, sármos középkorú örömmel szemléli közutálatnak örvendő szomszédja lakásának eladást, és kíváncsian várja, hogy vajon ugyanaz a selejtes minőségű humanoid-típus költözik be, vagy esetleg most lesz egy kis szerencséje?

11 perc olvasás
0 0 0
CAKE az ég és zöld a fű

Ócska gondolat vagy sem, a csalódások, fájdalmak, kudarcok kivédhetetlenül pofán csapják az embert. Margó már csak tudta. Épülhet-e életünk romjain valami új és szép? Lehet-e még bízni annyi kudarc után?

11 perc olvasás
0 0 0
A patikárius

Időhasadékba zuhanva megmártózni a gyermekkor édes ízében, bármikor, bárkivel megtörténhet!

7 perc olvasás
0 0 0
Hegek

Léna áldozatot hozott huszonévesen. A helyes döntés oltárára dobta a szerelem kiteljesedésének lehetőségét. Lezárta vajon az új életébe fájdalmakon át vezető útját?

6 perc olvasás
0 0 0
Szevasz Anyám!

A hiány olykor meglepő indikátor: rég elfelejtett, vagy emlékeink lomtárába száműzött pillanatok életrehívására is képes.

5 perc olvasás
0 0 0
Szivárvány a felhők fölött

Elbírja-e egy húszas éveiben járó szerelmes fiatal lelke a szerelem és a szülőknek való megfelelés konkurálását? Vajon van megoldás egy dacból született döntésből eredő kilátástalan helyzetre, és ha igen kire számíthatunk?

10 perc olvasás
1 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Fülöp Valentina nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!