Barion Pixel nuuvella

G.F. Lancer

Sci-fit írok. Fantasyt. Humorizálok olykor, feketén és keserűn. Ez adja meg a zamatát. Szeretem elmosni a határokat a misztikum és a hideg logika között. Azt a képletet írhatta egy nekromanta is. Vagy egy technomágus. Akkor pedig valakinek nagyon jó lesz, valakiknek pedig nagyon rossz.


Eddigi megjelenések

Expulzió


Sci-fit írok. Fantasyt. Humorizálok olykor, feketén és keserűn. Ez adja meg a zamatát. Szeretem elmosni a határokat a misztikum és a hideg logika között. Azt a képletet írhatta egy nekromanta is. Vagy... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Expulzió


G.F. Lancer ajánlásai

Mason Murray
Túszok és szerelmek
Az Áspis Ébredése

Nehéz gyermekkor, koszos talpú árva még koszosabb csövesek gondozásában. A vér buzog, addig száguld benne a narkó, amíg a betonra nem ontják azt. A sötétben lopakodik valami. Ha szerencséd van, csak a húsodra éhes. Aztán egyszer csak történik valami és a város legéhesebb szörnye ragad el. A Cég.

13 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni G.F. Lancer nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!