Barion Pixel nuuvella

Gabriel Wolf

Kedves Olvasóim!

Kérem, ne lepődjenek meg amiatt, hogy folyamatosan tűnnek el a műveim erről a felületről. Ez saját döntésem következménye, ugyanis az összes itt publikált művemet töröltetem a következő okokból:
A nuuvella.hu, azaz a Publio Kiadó Kft. az én esetemben önhatalmúlag, önkényes módon többször megszegte a „Szerzői kérdések és válaszok”-ban megfogalmazott ÁSZF-jét. Idézem:
„Az 5 jóváhagyott írás után már nincs jóváhagyás, azonnal
publikálhatsz.”
Nekem 20-30 feltöltött művem volt ezen a felületen, és az ötödik írásom után valóban egy ideig azonnal kikerültek az oldalra, azonban egyszer csak mindennemű magyarázat és indoklás nélkül megszegték a saját a szabályzatukat, és onnantól kezdve minden írásom – kivétel nélkül – elbírálás alá kerül. Nemcsak hogy 24 órán belül – ahogy a leírásukban szerepel –, de volt olyan versem, amit két napig nem hagytak jóvá, és többszöri e-mailben való rákérdezésre sem voltak hajlandóak jóváhagyni vagy válaszolni a megkeresésekre. Végül napokkal később mégis jóváhagyták. Azóta is minden versem jóváhagyás alá kerül kivétel nélkül (és nem véletlenszerűen, ami említve van a leírásukban).
Ennek a hátrányos megkülönböztetésnek az okáról (mert a szabályzatuk szerint a többi szerzővel nem így bánnak) én magyarázatot sosem kaptam tőlük, és innentől kezdve már kíváncsi sem vagyok rá.
Tehát ha van is még fent művem ezen a felületen, az is törlésre kerül hamarosan, és az adatlapomat is töröltetni fogom.
Én csalódtam a nuuvellában. Azt hittem, ez egy olyan új lehetőség és weboldal, ahol számítanak a szerzők érdekei. Az én érdekeimet hátrányos megkülönböztetéssel megsértették.
Ha emiatt a kiírás miatt tiltanak vagy törölnek erről az oldalról, akkor előre is köszönöm! Legalább hamarabb eltűnnek a műveim egy olyan felületről, ahol egyáltalán nem áll szándékomban a jövőben szerepelni.


Kedves Olvasóim!

Kérem, ne lepődjenek meg amiatt, hogy folyamatosan tűnnek el a műveim erről a felületről. Ez saját döntésem következménye, ugyanis az összes itt publikált művemet töröltetem a köve... tovább olvasom


Gabriel Wolf ajánlásai

Gombolyag
8 indok arra, hogy miért ne csatlakozz írói Facebook-csoportokhoz
Gombolyag
Az építő és a romboló kritika
akedvessegingyenvan
Hogyan tehet tönkre az egyetem
Felsőoktatási valóság - 4.
Nomen est Omen - Beleharapni a kézbe, amely enni ad

Beleharapni a kézbe, amely enni ad: ...avagy amikor a tanítvány csak úgy képes túlszárnyalni mesterét, hogy hátba szúrja. ...avagy Mozart és Salieri fordított esete.

vers
1 perc olvasás
0 0 0
Boldog Új Évet!

Hogy várom-e én az új évet?

vers
2 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Gabriel Wolf nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!