Barion Pixel nuuvella

Gabriela Santos

Kamasz korom óta tudom, hogy egyszer tollat (billentyűzetet) ragadok és megosztom a nagyérdeművel a fejemben és a szívemben kavargó gondolatokat, érzéseket, persze megfelelő mennyiségű fantáziával fűszerezve. Hát íme!
Ez az első hely, ahol publikálok.


Kamasz korom óta tudom, hogy egyszer tollat (billentyűzetet) ragadok és megosztom a nagyérdeművel a fejemben és a szívemben kavargó gondolatokat, érzéseket, persze megfelelő mennyiségű fantáziával fűs... tovább olvasom

Gabriela Santos első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Gabriela Santos nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!