Barion Pixel nuuvella

gal_sandor_zoltan

Üdvözlöm.... Gál Sándor Zoltán (XiongYaLi), Hobbifotós és könyvszerző vagyok. Magyarországon, Keszthelyen élek. Gyönyörű városka a magyar tenger a Balaton északi partján. Van egy csodálatos feleségem, két gyermekem és öt fekete macskám.

Életem során sokféle munkában kipróbáltam magam... Jelenlegi ápoló asszisztensként dolgozom az egészségügyben.

Mindig is érdekelt a számítástechnika. Ezért mindig képeztem magam. Sok éves tapasztalattal rendelkezem informatikai területen (Linux és Windows), annak ellenére, hogy nincs hivatalos informatikus vagy mérnök végzettségem. A Windows és Linux szerverek, illetve a kombinált hálózatok (WAN, LAN, WiFi stb.) telepítésival évek óta foglalkoznak. Valamint a webdesign és Logo Design tevékenység érdekel.

Már egészen fiatalon elkezdett érdekelni és lenyűgözni a fotózást. Próbáltam fejleszteni magam, hogy még jobb legyek. Jobb és jobb. Igyekszem folyamatosan fejlődni... Sok éves tapasztalattal rendelkezik a fotózás terén is (hobbi fotós szinten), hivatalos fotós diplomám nincs.

Irással, verselgetéssel 16 - 17 éves koromban kezdtem el foglalkozni. Kisebb - nagyobb idő kihagyásokkal, de mindig visszatérek az iráshoz is, hogy ki irjam magamból mindazt ami belül felhalmozodott.


Eddigi megjelenések

A világ, ahogy én látom
Szilánkok


Üdvözlöm.... Gál Sándor Zoltán (XiongYaLi), Hobbifotós és könyvszerző vagyok. Magyarországon, Keszthelyen élek. Gyönyörű városka a magyar tenger a Balaton északi partján. Van egy csodálatos feleségem, két gyermekem és öt fekete macskám. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

A világ, ahogy én látom
Szilánkok

Szeretném kiadatni a könyvemet

Szeretném a POD kiadásban megjelent könyveimet bolti terjesztésben is értékesiteni. Azonban ez sajnos milliós nagyságrendű költséget jelent, amit önerőből nem tudok finanszirozni. Köszönöm.

Támogatási célom: 1 000 000 Ft

Támogatom
Shinobi - A Kezdetek
Shinobi - Egy nyughatatlan elme időutazásai - 1.

A fantasy, a romantika, némi szürreális valóság-látás keveréke, humorral és elméleti fejtegetésekkel füszerezve.

1 perc olvasás
0 0 0
Csak te

1 perc olvasás
0 0 0
Szilánkok

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni gal_sandor_zoltan nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!