Barion Pixel nuuvella

Szereplő válogatás űrutazásra

A RABBIKNAK HETENTE KELL MESÉLNI A BIBLIA HETI SZAKASZÁRÓL

Vissza Elolvasom a történetet

 

Műfaj

sci-fi

Rövid leírás / Beharangozó

A RABBIKNAK HETENTE KELL MESÉLNI A BIBLIA HETI SZAKASZÁRÓL

Rövid összefoglaló

Egy 2056-ban játszódó Zoom Konferencián az akkor a Proxima Bé bolygóról hazaérő vitorlások számára kiválasztandó DNS modellekről beszélget - egy gyerekműsor keretében - a NASA fő tanácsadója, Avi Loeb professzor, valamint GAfni rabbi és más tudósok

Értékelés

Nincs értékelve

Olvasási idő

25 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben