Barion Pixel nuuvella

Giovanni De Mende

Kezdő íróként bontogatom szárnyaimat, amelyre Önt is meghívom Kedves Olvasóm.
Eddig mindössze egyetlen novellám jelent meg 2019-ben egy antológia részeként, melyre igen büszke vagyok. Bár néhány novellát az íróasztal fióknak is írtam, s remélem most majd nyilvánosságot kaphatnak Kedves Olvasóm megelégedettségére.
Nagyon széleskörű az érdeklődésem, ennek megfelelően a téma választás is változatos. Történeteim fikciók ugyan, bár szeretném hinni, hogy bárkivel megtörténhetnek, talán meg is történnek.


Eddigi megjelenések

2019 - Sport Menedzser Magazin - Sportantológiák


Kezdő íróként bontogatom szárnyaimat, amelyre Önt is meghívom Kedves Olvasóm.
Eddig mindössze egyetlen novellám jelent meg 2019-ben egy antológia részeként, melyre igen büszke vagyok. Bár néhány nov... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

2019 - Sport Menedzser Magazin - Sportantológiák

Giovanni De Mende első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Giovanni De Mende nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!