Barion Pixel nuuvella

Gitte Rose

14 követő 5 történet

Gitte Rose

Köszöntlek oldalamon! Csillagmeséket írok, történeteket idegen tájakról, távoli világok megannyi üzenetét.
Ezen a platformon máshol még nem közölt írásaimat olvashatjátok. A rövidebb művek mellett egy regény részleteit is megosztom - életem első regényét!
Az 'Egy felkelő nap lánya' tinikoromban íródott, amikor a mindennapokat körbelengte a New Age, rettegtünk az ózonlyuktól vagy a Men In Black-től, gyakran láttunk ufót -volt, akit el is térítettek...
Kalandos időutazás most visszanyúlni ehhez a történethez, újra felvenni a szálakat, megrezegtetni őket, hogy a szereplők és világaik, azok minden sajátosságával, ismét életre keljenek. Érdekes látnom, hogy sok kérdés, ami abban a korban még fikció volt, megelevenedni látszik... A regényben az élet nagy kérdéseire persze van megoldás - és ez elvezet majd egy új, misztikus utazáshoz, de ez már egy másik történet lesz... Fogadjátok írásaimat sok szeretettel!


Eddigi megjelenések

Kódolt üzenetek Therionα-ról - Áttűnő világok (1. rész) (2019)


Köszöntlek oldalamon! Csillagmeséket írok, történeteket idegen tájakról, távoli világok megannyi üzenetét.
Ezen a platformon máshol még nem közölt írásaimat olvashatjátok. A rövidebb művek mellett eg... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Kódolt üzenetek Therionα-ról - Áttűnő világok (1. rész) (2019)


Gitte Rose ajánlásai

Kovács Attila
Tóparti ház
Xythelion (részlet a Shaw'aan krónikákból)
Kozmosz-szilánkok - 1.

A Kozmosz-szilánkok űrnovellák és regényrészletek gyűjteménye; kitekintés egy másik világba. Tölts pár percet ismert teredtől távol, idegen napok fénye alatt!

3 perc olvasás
1 1 0
"...And a Heaven in a Wild flower..."
Kozmosz-szilánkok - 2.

"There is no spoon." Ha!

1 perc olvasás
1 1 0
Egon és a bárány
Egon és a bárány - 1.

Egy kisfiú állatos történetein keresztül szemlélve, átalakul a világ!

2 perc olvasás
2 1 0
2015 - bolygómegfigyelések
Egy felkelő nap lánya - 2.

A 2015 - bolygómegfigyelések című rész elindít bennünket azon a kalandos úton, ami majd a jövőbe vezet, egy megváltozott földi világhoz.

9 perc olvasás
1 1 0
Egy felkelő nap lánya -előszó a Shaw'aan krónikákhoz
Egy felkelő nap lánya - 1.

A Felkelő Nap Lánya egy nagyobb űreposz kalandos előtörténete. A jövő Földjén játszódó disztópikus regény részletei szólhatnak mindazokhoz, akik szívesen olvasnak földönkívüliekről, idegen világokról, s valaha elgondolkodtak az emberiség eredetéről, sorsáról, mindemellett bolygónk jövőjéről.

5 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Gitte Rose nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!