Barion Pixel nuuvella

Hogy legyünk úrinők?


AAvval kezdem, hogy úrinő bárki lehet. Kiemelten fontos az érett személyiség ugyanis ezen alapszik az úrinőség. Megfelelő nevelés és jó iskolák által csíszolódik az úrihölgy. Kicsit részletezem. Magas színvonalú nevelés kell, ebbe a nevelés témába nem mennék bele de nyilván ehhez kellenek jó szülők. Ehhez hozzáadódnak a jó, elit iskolák. Fontos, hogy az úrihölgynek kell, hogy legyen diplomája. Legyen egy tudomány amit megismer egy felsőoktatási intézményben. Nyilván ennél magasabbra is lehet jutni akár egy doktori cím megszerzésével.
Úrihölgy folyamatosan képzi magát oda figyel, hogy a személyisége egyre tökéletesebb legyen.
Csak művelt, gazdag férfit választhat magának. Hiszen csak ilyen férfi tud egy luxus életet biztosítani. Diploma nem szükséges a férfinak bár nyilván nem árt. Felsőfokú végzettésg nélkül is lehet valaki művelt és egy kőműves, egyéb fizikai dolgozó sokszor nagyságrendekkel több pénzt keres mint egy diplomás valaki. Az úrinő luxusban kell, hogy éljen, felső kategóriás autó évente több nyaralás gyönyörű helyeken. Pl. Florida vagy a Brazil tengerpart.
A szenvedélyt is meg kell tudja, hogy élni vagyis a szexuális kielégülés is hozzátartozik egy harmónikus élethet. Úrihölgy, bugrisokkal lehetőleg ne érintkezzen hiszen nem egy súlycsoport. Csak művelt kiforrt személyíségű, úriemberekkel.
Megemlíttem bár nyilvánvaló, hogy az igények az élet minden területén nagyon magasak kellenek, hogy legyenek. Úrihölgynek a legjobb fodrász, kozmetikus, stb jár. Szeretőt tarthat mert ha a férje sokat dolgozik a szenvedélyt akkor is meg kell, h tudja élni. Szerencsés a férfi aki úrihölgy szeretője.
Lényeg, hogy úrihölgyel lehet reprezentálni, megjelenni egy partin, rendezvényen.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd gklkaltgrgt 213 történetét!


  • 1235 szerző
  • 830 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

gklkaltgrgt

Hogy legyünk úrinők?

Műfaj

nem fikció

Címkék

Rövid leírás / Beharangozó

Leírtam a véleményem arról , hogy hogyan legyünk úrinők, Írásommal a személyiségfejlesztés fontosságára hívnám fel a figyelmet.

Rövid összefoglaló

Leírtam a véleményem arról , hogy hogyan legyünk úrinők, Írásommal a személyiségfejlesztés fontosságára hívnám fel a figyelmet.

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni gklkaltgrgt nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!