Barion Pixel nuuvella

Gondolatok jönnek, mennek.


AA Kelet Európai szubkultúrák egymáshoz való viszonyát döntően befolyásolja az adott korszak intézményesített oktatási rendszere. A nemzet államok szuveneritása kiemelkedően fontos tényezője az öntudatos társadalom megszilárdulásának. Az öntudatos persona döntést felvállalva eldönti, hogy melyik közéleti csatornából szerzi be az információkat. Lényeges kiemelni , hogy az információkat az egyén megszűri ezáltal a saját képére formálja egy mikró környezetet hoz létre maga körül ami hatással van a makró környezetre is. A mesterséges intelligenciák által írt cikkek egy tükröt mutatnak az egyén számára mert a robotok tudják, hogy az egyénnek mi a kedvenc témája.
A pornó mint műfaj az emberiséggel egy idős és napjainkban is él, virágzik. Az önálló ember, az öntudatos ember el tudja dönteni, hogy nézni akar e pornót? Viszont társadalmi szinten döntően a kulturális sokszínűségből adódóan a nyelvi akadályok mentén sok embert megszólít egy, egy külföldi csatorna amin keresztül beáramlik az országba valami ami társadalmi szinten fejti ki a hatását. A leszbikus pornó nagyon népszerű a nők és a férfiak körében. Nyilván az ilyen jellegű pornó alkotásokban nők szerepelnek. Nem térek ki a naturális részletekre.
Az állam szerepe felmerül gyakran sok témában. De mi az állam? Ha kimegyünk a természetbe akkor nem láttunk államot. Vagyis ez egy mesterséges képződmény. Az állatok is csoportokban élnek de ők nem a demokráciát akarják egymás közt megvalósítani a szavannán. Nehéz is lenne az oroszlánok és zebrák közt.
- Judit mondta, hogy utálsz engem.
- Szeretlek Tünde!
- Csókolj!
- Imádlak Éva!
Látjuk, hogy sok nő szereti egymást olykor szerelmi háromszöget alkotva. Ebből kiindulva látjuk, hogy nem egyszerű az élet. Sok szerelmi, szellemi, lelki hullámvasúton kell ülni. Ügyes, eszes, művelt és olykor szemét ember tud érvényesülni. Farkasok közt nem lehetünk birkák! Lehetünk de akkor nem tudunk kiteljesedni. Megváltást a kocsma ígéri.
Miért szeretek részeg lenni?
Az írásom elsősorban nem az alkoholról szól hanem az öröm kereséséről. Az ember ez a két lábon járó lény arra vágyik, hogy boldogságot, örömet éljen át. Sőt nyugodtan lehet úgy fogalmazni, hogy a lelkünk alaptermészete az öröm a jókedv. Semmit sem adnak ingyen mindenért dolgozni kell a csodaváró linkek, oldalak gyors, egyszerű hozzáférést ígérnek az örömhöz és az alkohol is ezt ígéri. Megiszol pár üveggel és boldog vagy. Elolvasod a csodaváró linket és boldog vagy mert gyönyörű, vonzó dolgokat írnak neked. Ezeket a dolgokat nevezzük instant, pénzért vett boldogságnak. Vizsgáljuk meg, hogy ez mennyire jó? A részeg ember miután kijózanodik látja, hogy semmi sem változott ugyan olyanok a körülményei, a csodaváró linkek szövege után sem változik meg a világ körülöttünk. Természetesen a szemléletünk változhat és akkor a világ is változik körülöttünk, de milyen szemlélet vezet el az alkoholhoz és a csodaváró linkekhez? A gyors meggazdagodás a gyorsan elért boldogság amiért semmi sem kell tenni csak levesszük a polcról az alkoholt vagy megnyitjuk a kedvenc csodaváró linket. Hova vezetnek el a fent leírt dolgok? Alkoholból egyre több kell végül az egyén meghal ha nem áll le az ivással vagy ha nem mérsékli. Mit ér a pénzen vett boldogság ha közben rosszul érzi magát egy iszákos éjjel után? A választ szerintem mindenki tudja: Semmit.
A csodaváró linkek nem rombolják az ember testét csak a szellemét ami – valljuk be. - borzasztó dolog. Egy hamis délibábot kerget aki hisz a csodaváró linkeknek és értelemszerűen soha sem éri el a délibábot vagy a szivárványt. Mert ezeknek a jelenségnek a természete , hogy nem lehet elérni őket. Mi lesz aki még is kergeti? Elfárad, egyre inkább csalódott lesz mert nem éri el a gyümölcseit, semmi haszna nincs az egészből csak fut valami után. Megoldás van meg kell állni és rá kell jönni, hogy soha sem érjük el a délibábos ábrándokat. Ezután a személyiségünkön kell dolgozni és az érett személyiségen keresztül biztos, hogy meg fogjuk találni a valódi boldogságot. Ennek örömére ihatunk pár üveg alkoholt.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd gklkaltgrgt 191 történetét!


  • 1216 szerző
  • 802 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

gklkaltgrgt

Gondolatok jönnek, mennek.

Műfaj

filozófia

Címkék

Rövid leírás / Beharangozó

Filozófiai elemzés a társadalom és az egyén viszonyát vizsgálja a külvilághoz. és szóba kerül az alkohol is.

Rövid összefoglaló

Filozófiai elemzés a társadalom és az egyén viszonyát vizsgálja a külvilághoz. és szóba kerül az alkohol is.

Olvasási idő

3 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni gklkaltgrgt nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!