Barion Pixel nuuvella

Vadnyugati romantika.

Fújt a szél, bárány felhők úsztak az égen. Éva ült az indián sátor előtt és rágyújtott egy pipára. Nagyon szép, kerek füst karikákat fújt. 30 éves, szőke derékig érő hullámos haj.180 cm magas, hosszú formás combok, nagy cicik, fokhagyma formájú popsi. Rövid vidra bőrből készült szoknyát viselt ami nagyon sokat engedett látni a lábaiból. Bugyit és melltartót nem vett fel. Felül mélyen kivágott felsőt viselt a cicik gyakran előbújtak olyankor visszarakta őket. A felső szintén vidra bőrből készült. A nő az egyik férjétől kapta szülinapi ajándékba. Nagyon ritka, különleges fehér vidra prémet amiből Éva nagyon ügyesen mellényt varrt magának. Néha eszébe jutott, hogy a dekoltázs túl sokat enged mutatni a cicikből.
Éva rágyújtott egy újabb pipára és élvezte a napsütést
John a magas, jóképű fekete hajú férfi fiatalosan ugrott le a fehér szőrű csődör lóról. Az állatnak Melani volt a neve. A férfi csak egy rövid nadrágot viselt, szarvasbőrből készült.
Éva izgatott hangon megszólalt.
- John megbeszéltük, hogy nem jössz ide.
A férfi észrevette , hogy a nő nézése sokáig pihen a napbarnított izmos mellkason, jó pár golyó, és nyílvessző által okozott díszeken.
- A nagy hegyen voltam láttam, hogy a férjeid vadászni mentek jó messze a Delaware folyón túl. A napokban nagy bölény csordákat láttam arra felé. Gondoltam idejövök, hogy beszélgessünk Évikém.
- Köztünk már mindennek vége. - mondta a nő dühösen majd hirtelen felállt rögtön előbújtak a nagy cicik.
A férfi közelebb lépett. - Kérlek.
Éva visszarakta a melleit közben beszélt.
- Jó napod van?
- Aha, hajnalban kiraboltam egy ökrös szekeret. Veszélyes a sivatagon keresztül hajtani. Egy férfi és két asszony volt a szekéren. Földművesek a Colorado folyótól nem messze telepedtek le.
- Miért raboltad ki őket?
- Csak egy kevés pipadohányt raboltam. Adok belőle neked is.
- Undorodom tőled. Rabolsz, fosztogatsz, férjes asszonyokat szédítesz.
- Gyere velem. Lovagoljunk a lemenő nap fényében keresztül a sivatagon..
- Délelőtt van most
- Uhh de kívánlak galambom.
Éva kigombolta a szoknyáját és hagyta, hogy lecsússzon. Majd letérdelt és szívott de már nem a pipát.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd gklkaltgrgt 161 történetét!


  • 1201 szerző
  • 785 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

gklkaltgrgt

Vadnyugati romantika.

Műfaj

felnőtt

Címkék

Rövid leírás / Beharangozó

Romantikus történet a vadnyugatról ahol Éva nem tud ellenáálni a jóképű Johnak. Egy rövid szórakoztató írás az igényes irodalom kedvelőinek,

Rövid összefoglaló

Romantikus történet a vadnyugatról ahol Éva nem tud ellenáálni a jóképű Johnak. Egy rövid szórakoztató írás az igényes irodalom kedvelőinek,

Olvasási idő

2 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni gklkaltgrgt nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!