Barion Pixel nuuvella

Mit kíván a magyar nemzet?

Mit kíván a magyar nemzet?

Követelem, hogy Magyarországon a munkahelyeken egy dolgozó 10 dobozos sört/ 8 óra munka. Vagy 15 dobozos sör/ 12 óra munka ihasson. Követelem, hogy ne csak dobozos sör legyen,,hanem csapolt sör is. Csinos nők legyenek a sörpult mögött munkahelyen. Mély dekoltázs, rövid szoknya, forró naci, ez a dressz kód, ami kötelező.

Követelem, hogy munkahelyen ( Nyilván nem a munka rovására ) lehessen aludni. Én láttam olyat, hogy valaki aludt ,miközben a kezével dolgozott. Egy gondolkodást nem igénylő feladatott csinált. Ennek előnye, hogy a dolgozó, frissen, kipihenten tud haza menni a családjához. Otthon így jobban tud dolgozni.

Követelem, hogy legyenek szobák a munkahelyeken. Ahol a dolgozók nemi, szexuális életet tudnak élni. 20 perc / alkalom. Csoportos szex igény esetén a munkahelynek biztosítani kell nagyobb szobát.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd gklkaltgrgt 163 történetét!


  • 1201 szerző
  • 785 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

gklkaltgrgt

Mit kíván a magyar nemzet?

Címkék

Rövid leírás / Beharangozó

Az írásom a társadalmi reformok szüksségeségére világít rá, szorgalmaza a reformokat. Nagyon fontos,. hogy a társadalomi változások jó irányba mutassanak.

Rövid összefoglaló

Az írásom a társadalmi reformok szüksségeségére világít rá, szorgalmaza a reformokat. Nagyon fontos,. hogy a társadalomi változások jó irányba mutassanak.

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni gklkaltgrgt nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!