Barion Pixel nuuvella

Úriember létesíthet viszonyt férjes nővel?


FFontos, hogy ki kezdeményezi a találkozót ugyanis kezdeményező félnek kell fizetni. De mit fizessen? Nem kell nagy dolgokra gondolni egy üdítőt vagy egy sütit, színház, mozijegyet. Úriember gáláns a hölgyek irányába tehát kellemetlen érzése nem lehet, hogy neki kell a zsebbe nyúlni. Hölgyek – ha úrinőről van szó. – el kell, hogy fogadják, hogy a férfi fizet. Mert tudják jól, hogy az úriember viselkedéséhez ez hozzátartozik. Ugyanúgy hozzátartozik, hogy az úriember felsegíti a nőre a kabátot és ez ellen az úrinő nem tiltakozik. A második randin viszont már az úrinőnek is fizetni kell pl. egy pohár sört ugye a férfinak. De nem akarok az anyagi részénél leragadni.
Hogy viselkedik az úriember az első randin? Nyilván igényes megjelenésre kell törekedni, határozottan kell viselkedni el kell mondani, hogy mit szeretne. Pl. Így. - Évikém van a közelben egy panzió szeretnék veled szeretkezni. -- Ez teljesen nyílt, őszinte megnyilvánulás amit a nők nagyra értékelnek. Ha a kapcsolat alkalmi akkor nyilván nincs közös jövő. Szép volt, jó volt és ennyi. A felek visszatérnek a férjükhöz vagy a feleségükhöz. Talán sokan ellentmondást vélnek felfedezni hiszen az írásom egy részében arról írtam, hogy az úrinőnek nem lehet szeretője, ha a férje elhanyagolja akkor lehet szeretője. Illetve ha nyitott kapcsolatban élnek.  Nagyon fontos a diszkréció. Ne dicsekedjenek el a barátaiknak avval, hogy xy al viszonyuk volt. Nem illik és értelme sincs. Ha hosszabb távon akarják egymás társaságát élvezni akkor közösen kell kitalálni, hogy mikor és hol találkoznak.
Felmerül a kérdés, hogy úriember randizhat e férjes nővel? A válasz igen. Ha a férj favágó vagy bokszoló akkor nyilván vannak a viszonynak veszélyei. Azonban gyakran a megcsalt férj igazából nem is foglalkozik a feleségével tulajdonképpen kimondatlanul nyitott kapcsolatban élnek. Ebben az esetben az úriember mint szerető biztonságban érezheti magát. És milyen jó szeretőnek lenni! A férfinak mindig a szexre éhes nő jut, miközben a férj otthon látja a feleségét idegesen, nem jó kedvűen, gondok, problémák vannak.
Amit borzalmasan utálok. " Nem tudsz bánni a nőkkel " Hogy kell bánni a nőkkel? Ha szimpatikus a nőnek a férfi akkor annyi,.hogy alapszinten normálisan kell viselkedni. Viszont ha nem szimpatikus akkor hiába simogatja a férfi a nőt mint egy kutyát. Semmit sem ér el vele mert a nő megszólal,.hogy meddig akarsz még simogatni?
Fontos tudni, hogy amelyik nő az első randin szétrakja a lábait ő valószínűleg már a fél városnak szétrakta és így kell kezelni.
Ki az úriember?
Olyan férfi aki az élet minden területén magas minőséget igényel és ezt meg is engedheti magának, mindenféle szempontból, pl. anyagilag is. Pontokba szedem az úriember jellemzőit. A nőkkel való viszonyra fókuszálok.
1: Úriember tudja, hogy mit akar a hölgytől akivel kapcsolatban van. Szóval pontosan tudja. Nem bizonytalan. És akarja, nem pedig szeretné. Tudja, hogy a siker titka az akarás.
2: Finoman, lágyan bókol a hölgyeknek. Példa: Szép a popsid, ez durva és nyálas. Tökéletes alakod van, a popsid is tökéletes, ez finom.
Finoman, lágyan igen. Durván, nyálasan soha. Tudom, hogy vannak nők akik szeretik a hízelgő férfiakat. Tegyék, ha nekik ez a jó.
Egyébként az úriember mindig egyre inkább finomodik, a tanulmányai okán, tapasztalatai miatt. Fogalmazhatok úgyis, hogy érik. Kezdetben talán durva, de elkezd finomodni, ugyanis rájön, hogy az érett nők ezt igénylik.
3: Beszélgetés. Engedi a hölgyeket beszélni, helyessel, bólogat. A hölgyek érezhetik úgy, hogy saját magukkal beszélnek mert a férfi igazat ad nekik, és szinte ugyanazt mondja mint a hölgyek. A nők gondolják, hogy ezzel a férfival veszekedni nem lehet, hiszen mindenben igazat ad. A férfi a sajátját csak akkor mondja ha igénylik a nők. Itt is érvényes: Lágyan, finoman. Ha vélemények különböznek ez soha nem okozhat éles helyzetet. Finoman is el lehet mondani, hogy a férfinak van igaza. Ha ezt igénylik a nők. Mert ha nem akkor bólogatni kell. Amit felvázoltam, ez sok témára igaz. Például: Főzés, szellemi dolgok, kicsit ilyen megfoghatatlan dolgok. Főzés mondjuk konkrét. Ilyen megfoghatatlan, filozofikus témákban engedni kell a nőket szabadon beszélni, érezzék, hogy szabadon beszélhetnek, nincs belekötve. Szeretettel át van ölelve amit mondanak
4:.Azonban a saját érdekünkben nem kell mindig bólogatni. Vannak szabályok párkapcsolatokban és ezek az úriembereknek és az úrinőknek egyaránt kedveznek.. Ezeket a szabályokat egy belső igény hozza felszínre. Ilyen dogokra gondolok: Úriember nem hisztiz, nem féltékeny, nem irigy. Vagyis visszafogott, nem ösztönlényként nyilvánul meg.
5: Úriember mindig elegáns.
6: Érdekérvényesítés, hogy bizony dominálni kell az úriembernek a kapcsolatban. Vagyis igazából mindig a férfinak van igaza.
7. Úriembernek vannak jogai a kapcsolatban. Fontos tudni, hogy ezek a jogok az idő múlásával jönnek létre. Pl. 3 év után már nagyon sok joga van egy férfinak. Az úrinő köteles elmondani, hogy kivel volt, mit beszélt? Talán sokan csodálkoznak. De ha a férfi valamilyen okból kíváncsi akkor a hölgynek 1, 2, 3 év után kötelessége válaszolni.
Természetesen mondhatja a nő, hogy nem válaszol. Szabad akarat van! De ha nem válaszol, akkor ez a kapcsolat végét jelenti. A férfinak segít, ha tudja, hogy a testi kapcsolat már ki volt pipálva. Így hát jöhet a következő.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd gklkaltgrgt 163 történetét!


  • 1201 szerző
  • 785 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

gklkaltgrgt

Úriember létesíthet viszonyt férjes nővel?

Címkék

Rövid leírás / Beharangozó

Úrinők és az úriemberek viselkedését meséli el a fogalmazás. Fontos tudni, hogy bárki lehet úrinő vagy úriember.

Rövid összefoglaló

Úrinők és az úriemberek viselkedését meséli el a fogalmazás. Fontos tudni, hogy bárki lehet úrinő vagy úriember.

Olvasási idő

4 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni gklkaltgrgt nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!