Barion Pixel nuuvella

Valahol Európában.

 

A kutya gyorsan ügetett a réten, Jacknek a kis manónak igen csak kapaszkodnia kellet, hogy le ne essen. Megszólalt a kis manó.- Hova megyünk Pipa? - kérdezte.Ugyanis ez foglalkoztatta a legjobban.- Nem tudom. - válaszolt Pipa. Majd így folytatta. - El kell jutnunk a kocsmába, ott végre ihatunk. Szörnyen szomjas vagyok már.- Én is. - mondta Jack.A kocsmában kevés vendég volt, sűrű cigaretta füst szállt a levegőben. Három ember összebújva beszélt egy félre eső asztalnál.- A holnap nem lesz jó.- Nem biztos, hogy erre jön a vonat.- Nagyon negatívok vagytok ma. - jelentette ki Pepe.Ekkor kicsapódik a kocsma ajtaja és belépett a fekete kutya rajta a lovagló manóval. Megdermedt a pillanat, megálltak a poharak a levegőben és néma csend lett.Ilyet még nem láttak. Manók eddig csak a mesékben voltak.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd gklkaltgrgt 156 történetét!


  • 1200 szerző
  • 784 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

gklkaltgrgt

Valahol Európában.

Műfaj

misztikus

Címkék

Rövid leírás / Beharangozó

Ez a történet egy manóról szól és egy kocsmai jelenetet mesél el. Nagyon rövid történet.

Rövid összefoglaló

Ez a történet egy manóról szól és egy kocsmai jelenetet mesél el. Nagyon rövid történet.

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni gklkaltgrgt nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!