Barion Pixel nuuvella

Ki az úrinő?

Aki minden helyzetben ismeri a szabályokat, a kereteket és tisztában van vele, hogy azokat soha nem hághatja át. Elvárja a férfitől, hogy úriember legyen, viszont a férfi úriemberi mivoltával soha nem él vissza. Elvárja, hogy minden helyzetben megkapja a nőknek kijáró tiszteletet.

Soha nem mondhat a férfinak sértő, bántó dolgot, nem rongyolódhat le egy szidalmazó ember szintjére vagyis nem válhat közönségessé. Ha nem tetszik valami a férfi viselkedésében akkor a legnagyobb tisztelettel, kulturált formában kell ezt közölni az adott férfival.

Mondjuk az úrinő eleve megválogatja, hogy milyen férfiakkal érintkezik. Nyilván nem úriemberekkel és érintkezni kell, akár kötelesség miatt, pl. munkahelyen. Ilyenkor távolságtartás mellett a nem úriembernek is jár a tisztelet.

Nem szabad a férfiakat becsapni, játszani sem szabad velük. Nyilván előjáték lehet.

A férfi önbecsülését kikezdeni nem szabad. Nagyon fontos, hogy az úrinő nem köpönyegforgató.

Vannak szavak amiket egy úrinő soha nem használhat férfiakkal szemben . Lekicsinylő, sértő szavakra kell gondolni. Pl, Hülye, idióta, stb.

Úrinő tökéletesen tisztában van a kommunikáció szabályaival. Mindig ad időt a férfinak beszélni, hogy a férfi nyugodtan kifejthesse amit közölni óhajt. Ilyenkor az úrinőnek kötelessége figyelni a férfira.

Hirtelen távozni, hirtelen lelépni egy randiról tilos az úrinőnek. Nyilván ha valami közbejött akkor lehet, de ilyenkor köteles a férfitól bocsánatot kérni.

Úrinő, férfi társaságban - ha egy férfi közel áll hozzá. - akkor csak a hozzá közel álló férfival beszélhet, a többiekkel csak röviden, tömören. Nyilván ha a többi férfi kérdez , válaszol de velük szórakozni , a párja jelenlétében tilos. A párjára sértő, bántó megjegyzést tenni mások előtt, elképesztően ostoba dolog, aki ilyet tesz ő nem úrinő.

Úrinő csak kiforrt, érett személyiség lehet. A szexben lehet szenvedélyes,,vad. Hiszen ez is az érett személyiséghez tartozik, hogy meg akarja élni a szenvedélyt.

Tudja jól, hogy mi kell a férfiaknak és nyújtani is tudja.
Nyilván egy úrinő is reagálhat olykor sután pl. Egy bókra. Nem vagyunk minden helyzetben tökéletesek, de erre kell törekedni.

Lényeg: Minden helyzetben visszafogottan viselkedni.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd gklkaltgrgt 224 történetét!


  • 1262 szerző
  • 858 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

gklkaltgrgt

Ki az úrinő?

Műfaj

nem fikció

Címkék

Rövid leírás / Beharangozó

A rövid szöveg arról szól, h ki az úrinő? Pontosan felvázolja, hogy érett személyiség szükséges ahhoz, h valaki úrinő legyen.

Rövid összefoglaló

A rövid szöveg arról szól, h ki az úrinő? Pontosan felvázolja, hogy érett személyiség szükséges ahhoz, h valaki úrinő legyen.

Olvasási idő

2 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni gklkaltgrgt nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!