Barion Pixel nuuvella

Szabadnak születtek.

 


  Barlanglakó őseink mikor mamutra vadásztak a Kárpát medencében akkor egy természetes életet éltek. A nőknek abban az időben szőrös volt a lábuk és a borotva feltalálása még váratott magára. Miután véletlenül a tűzbe ejtettek egy húsdarabot elkezdet kialakulni a gasztronómia hiszen a hús sütve finomabb. A nők a barlang környékén gyűjtögettek és néha kisebb nagyobb sikerrel próbáltak elmenekülni a kardfogú tigrisek elől. Társadalmi berendezkedésről még nem beszélhetünk. Szűzies, tiszta viszonyok voltak a törzseken belül. A nők melltartót nyilván nem viseltek.
A nagy darab szőrös gorillának kinéző ember felmászott egy fára majd lemászott. A szintén szőrös és nagy társa beleszimatolt a levegőbe. A beszéd még nem alakult ki. Morgással, gesztikulációval kommunikáltak. Felemelték a kezük és elindultak a barlang felé. A fedetlen keblű nők épen egy szárnyas kismadarat sütöttek a tűz felett. Az erjedt gyümölcsöket pedig összeszedték nem messze voltak attól, hogy feltalálják az alkoholos italok készítését. A szőrös férfiak leültek a tűz mellé majd megették a sült madarakat.
– Brr – mondta az egyik nő.
– Brr – válaszolt a másik.
A harmadik semmit sem mondott.
– Internet. – mondta az egyik szőrös férfi ezzel megcáfolta, hogy az ősemberek nem mondták ki, hogy internet
Sötét lett az egyik nőt miközben állva pisilt a barlang előtt elragadta egy éhes kardfogú tigris. A férfiak párzani akartak a nők morgással fejezték ki, hogy ők nem akarnak.
Érezték, hogy az este a vadászatról fog szólni az éles kövek épen beleilletek a nagy kezekbe. Éles végű botokat is vittek magukkal. Sötét lett.
Óvatosan mentek a szőrük alkalmazkodva a meleghez nem volt túl sűrű. Mamut hangját hallották. Meglepő módon kutyaugatásra hasonlított a hangja. A két férfi egymásra nézett.
– Brr.
– Brr.
Ebben minden bene volt.
A mamut egy tisztáson békésen legelte a füvet.
A férfiak lassan közeledtek mikor olyan 10 métere voltak az állatól akkor indult a harc a vadászok és a mamut között. Záporoztak a kövek és az éles botok. A mamut hangosabban ugatott majd el akarta taposni a támadóit. Ez egyik férfi elesett megnyúlt a pillanat a mamut őrjöngve indult a földön fekvő ember irányába. A másik férfi eldobta az utolsó éles botot. A mamut győzöt ráadásul csak egy vadász tért haza a kettőből. Ahogy az alvilágnak sincs úgy az őskornak sincs romantikája. Éhesen, fáradtan botorkált a barlang felé. Látta, hogy a két nő csókolózik a szőrös testük egymásba olvadt. A férfi megszólalt.
– Leszbikusak vagytok.
Innen datálódik a leszbikus kifejezés.
Elbaszott egy este mínusz egy vadász, éhség, és még a nők karjaiban sem találni vigaszt.
Agyagedényük már volt. A férfi ivott egy edényből alkoholos italt majd kikergette a nőket a barlangból. Talált pár madarat azokat nyersen felfalta. A Göncölszekér nyilván már akkor is létezett. A nők felmásztak egy fára és nem sokáig gyönyörködtek a csillagképben ugyanis rájöttek, hogy az éles kardfogú tigris is tud fára mászni. Nincs romantika.
A szőrös férfit nevezzük Bélának a könnyebb történet mesélés miatt.
Béla kiállt a barlang elé és megvakarta a tökét a búja esőerdő élt és hangos volt. Majmok rikácsoltak, mamutok ugattak.
Béla elindult és nem nézet hátra ment az ösztönei után. Két nap járás után kiért az esőerdőből egy mezőre érkezett. A mező hatalmas volt és egy folyó is megjelent a közelben. A férfi elkezdett fürödni. Akkor történt egy másik ősember is fürdött vörös haja, nagy mellei és szőrös lábai elárulták, hogy nő. Béla mint az űzött vad gázolt a vízbe a nő irányába. Őskor lévén még nem alakultak ki társadalmi szabályok, sőt még a társas érintkezéseknek sem voltak írott és íratlan szabályai. A férfi a nő mögé került és a merev szerszámát beigazította majd elkezdett párzó mozgást végezni. A víz kellemesen hűs volt a réten pár gazella figyelt. Béla felhördült pár madár riadtan felrepült. A vörös hajú mosolygott.
Egymásra néztek. – Én a tiéd, te az enyém súgta a pillantásuk. A közelben találtak egy nagy kidőlt fát jó lesz közös hajléknak. A nagy üregben kényelmesen elfértek.
– Tetszenek a melleid – mondta Béla.
– Brr – válaszolt a Szépség.
Elkezdett köztük kialakulni a nyelvi kommunikáció. Agyagedényt készítettek a tűz felett Béla abból itta az erjedt lőrét majd részegen megkergette az asszonyát. Ezt leszámítva tökéletes volt a harmónia köztük. A mezőn mindig legeltek gazellák, őzek, kisebb dinoszauruszok. Ahogy telt múlt az idő a dínók eltűntek és csak emlős állatok jelentek meg
Már tudtak egymással beszélgetni.
– Szépség imádom a szőrös lábaid.
– Béla tudom.
Ilyen párbeszédek sokszor elhangzottak köztük.
Majd egyik nap megjelent Mátyás király a barlang előtt. Az őskornak vége lett beköszöntött a feudalizmus. A szépség és Béla parasztok lettek eltűntek a szűzies tiszta viszonyok. A nők szemérmesen eltakartak a mellük a férfiak nem vadásztak mamutra. Kialakultak a társadalmi szokások Szépség és Béla földműves lett. Robotoltak egész nap és éhesek voltak. A kommunisták is megjelentek Béla katona lett távoli vidéken harcolt. Humánus volt az ellenséggel barátkozni próbált. Majd az idő kereke nagyot fordult. Szépség saját bordélyházat nyitott Ausztriában. Béla bank igazgató lett és kétes üzletei voltak magas rangú politikusokkal. A szőrös majmokból kulturált emberek lettek.
A Veszprémi állatkertben Béla egy banánt dobott a ketrecben lévő gorillának és megvakarta a tökét úgy ahogy régen csinálta a barlang előtt.
– Ne vakard a tököd te hülye! – mondta Szépség és megigazította a vörös haját.
A férfi felhördült de nem az élvezettől ahogy szokta szex közben hanem a társadalmi elvárasoktól. Újra szabad és szőrös akart lenni.

Tetszett a történet?

1 1

Regisztrálj és olvasd gklkaltgrgt 207 történetét!


  • 1232 szerző
  • 821 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

gklkaltgrgt

Szabadnak születtek.

Műfaj

felnőtt

Címkék

Rövid leírás / Beharangozó

Szabadnak születtek című novella egy társadalom kritika szatírikus formában. Ősemberek, mamutok is megjelenek.

Rövid összefoglaló

Szabadnak születtek című novella egy társadalom kritika szatírikus formában. Ősemberek, mamutok is megjelenek.

Olvasási idő

4 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni gklkaltgrgt nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!