Barion Pixel nuuvella

Nylon harisnyák az irodalomban.


   A nylon harisnya az egyik legnőiesebb ruhadarab. Gyakran kötelező is, hiszen egy fogadáson, vagy politikusi találkozón a politikus hölgyek nem viselhetnek cicanadrágot, hanem nylon harisnyát kell húzni. Nyilván számos más helyen is így van pl. egy munkahelyen a titkárnők is gyakran miniszoknya és harisnya kombinációt választanak. A művészetekben is, az erotikus vagy pornófilmekben is gyakran feltűnik a harisnya.
Térjünk rá az irodalomra. Az írott szó mágiája, a meditatív érzés amit az írás vagy az olvasás idézz elő sok tízezer évre nyúlik vissza. Az ősember mikor a barlang falra rajzolt akkor kezdődött el az irodalom.
Vajon van e olyan magyarul is megjelent könyv amiben a női lábak és a harisnyák fontos szerepet
kapnak? Minden bizonnyal van ilyen alkotás.
Biztatom a kortás írókat , hogy a női szereplőik viseljenek nylon harisnyát a regényekben. Legyen reneszánsza ennek a nőiességet sugárzó terméknek.
A fogyó hold fénye besütött a panziószoba ablakán. Júlia a szőke hosszú hajú nő felhúzta a 20 denes piros színű combfix harisnyát majd zörejt halott. A nő látta, hogy fut egy egér.
– Kezdem érteni, hogy miért volt olcsó a szoba. – mondta Júlia.
Az est folyamán a nő partnere is látta futni az egeret. De Károlyt, az intelligens, barna rövid hajú férfit jobban érdekelték Júlia harisnyába bújtatott lábai.
Kint a holdat eltakarta egy felhő, az almafán leveli béka jelent meg, majd nagyot ugrott mikor a panziószoba nyitott ablakán keresztül szeretkezések hangjai szálltak az éjszakában.
Ha a városok, falvak utcáin esténként szeretkezések hangjait hallani, akkor lehet tudni, hogy jó helyen járunk.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd gklkaltgrgt 191 történetét!


  • 1216 szerző
  • 802 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

gklkaltgrgt

Nylon harisnyák az irodalomban.

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni gklkaltgrgt nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!