Barion Pixel nuuvella

A Váci Madonna


 Fekete színű volt a bőre és nem szeretet napozni, legalábbis ezt beszélték a Váci Madonnáról a múlt század elején. Sokan úgy gondolták, hogy Afrikából jött a titokzatos nő. Úgy jelent meg, hogy
Egy szép napsütéses nyári napon sétált Vác főutcáján és nézte a kirakatokat, az emberek megfordultak utána és ő ékes magyarsággal mutatkozott be.
– A Váci Madonna vagyok. – mondta és mosolygott fehér fogsora szinte fénylett a napsütésben. Gyakran betért a helyi könyvtárba sőt beiratkozott és az intézménynek ajándékozott sok Afrikáról szóló könyvet. Tartott előadásokat is olyankor bemutatta a szűkebb hazája népviseletét. Derültséget okozott mikor bemászott a helyi állatkertben a Gorillák ketrecébe és úgy tűnt mintha értené az áltatok nyelvét.
József a birkapásztor délben lefeküdt az árnyékot adó fűzfa tövében és nézte a békésen legelésző állatokat. Egyik este farkas támadta meg a nyájat jó pár birkát megölt. Késő délután József puskával a kezében várta, hogy este legyen és remélte, hogy le tudja lőni a farkast. Nem kellett sokat várni sötétedés után rögtön megjelent a ragadozó.
A farkas lassan közeledett fekete bundája volt, könnyedén átugrotta a kerítést és puhán ért talajt úgy mint a macskák. A birkák továbbra is békésen aludtak semmi sejtésük nem volt arról, hogy éhes ragadozó van a közelükben. A farkas fekete rövid szőre fénylett mikor megvilágította a hold, beleszagolt a levegőbe és megnyalta a szája szélét. Majd hirtelen felugrott egyenesen a legközelebb birkához.
József aludt és mosolygott talán a szeretője karjaiban volt álmában. Egy durranás ébresztette fel a férfit, rögtön látta, hogy egy farkas fekszik a birkák közt és folyik belőle a vér. Az állatok megijedtek és próbáltak elhúzódni az élettelen farkasoktól.
– Vajon ki lőtt? – tette fel magának a kérdést József majd így folytatta. – Lehet, hogy én lőttem az álmomban?
A Váci Madonna állt a fűzfa mellett kezében a puskával.
– Szép estét! – köszönt a férfi.
– Szép estét. – válaszolt a Madonna.
– Te lőtted le a farkast? – kérdezte a férfi.
– Talán igen. – válaszolt a titokzatos nő.
– Szépek a melleid.
– Köszönöm.
– A városban a hely asszonyok pletykálják, hogy kurtizán vagy.
– Nem kérek érte pénzt. – mondta a Váci Madonna és lefeküdt József mellé. A férfi az est további részében nem csak álmában érezte egy hölgy közelségét.
A Váci Madonna megnyalta az ajkait úgy mint a farkas mikor látta a birkákat de a nő nem harapott.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd gklkaltgrgt 155 történetét!


  • 1200 szerző
  • 783 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

gklkaltgrgt

A Váci Madonna

Műfaj

felnőtt

Címkék

Rövid leírás / Beharangozó

Romantikus történet birkákkal, pásztorral és egy titokzatos nővel. Az izgalmak fokozódnak a történetben, végül a két ember közt sem marad el a beteljesülés.

Rövid összefoglaló

Romantikus történet birkákkal, pásztorral és egy titokzatos nővel. Az izgalmak fokozódnak a történetben, végül a két ember közt sem marad el a beteljesülés.

Olvasási idő

2 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni gklkaltgrgt nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!