Barion Pixel nuuvella

Coach


  Coaching. Magyarul edzés. Mit tesz egy coach velünk? Felkeressük, hogy segítsen nekünk boldognak lenni, elégedettnek lenni. Leülünk, kezdeti szimpátia meg van. Kellemes kinézetű nő, férfi ül velünk szembe. Kezdetben feszengünk vagy nem. Beszélgetünk, elmondjuk, az aktuális élethelyzetünk, meghallgatnak bennünket ezt érezzük és tényleg hallgatnak is bennünket, mert hát szembe ül velünk valaki aki figyel ránk. Konkrétan nem közli velünk, hogy mit kell csinálni , hogy sikeresek legyünk, de segít feltárni az okokat. A gyökér okot.
Ezáltal egy nagyobb néző pontból tekintünk magunkra és a környezetünkre, jobban átlátjuk a miérteket. Ami által hitelesebb választ kaphatunk arra a kérdésre, hogy miért nem vagyunk elég sikeresek? Edz bennünket a coach, felkészít a várható nehézségekre, az élet olykor tartogat kihívásokat, amiken nehéz túl jutni, de akarat erővel és jól helyezkedve sikerülhet pl. egy munkahelyen feljebb jutni a rang létrán ami által több lesz a fizetésünk. Ez pl egy ok amiért valaki coachoz megy, sikeres akar lenni a több fizetés érdekében. De nem az anyagi okok miatt mennek az emberek legtöbbször edzőhöz - most magyarul írom- hanem pénzben nem kifejezhető okok miatt.
Milyen okok vezetnek egy coach felkereséséhez? A sikertelenség érzése, az ember ez az ösztön lény, sikerre vágyik, elismerésre, hogy érezze, hogy megbecsülik. Vannak ilyen emberek, másnak a siker kevésbé kézzel fogható dolgokat takar, pl egy hajléktalant aki koszos ruhában ül egy aluljáróban nehéz lenne sikeresnek nézni, ő azonban érezheti magát sikeresnek mert sikerült neki eladni pár újságot, ami által anyagilag támogatja pl egy szálló felépítést. Egy helyes, egy jó szemlélet mód által sikeresnek érezhetjük magunkat. A siker fejben dől el. Ott ülünk a coachal szembe a gyökér okot már feltártunk, nem vagyunk elég simulékonyak a munkahelyen ezért nem tudunk előre jutni. Ezt kudarcként éljük meg. Mit ajánl a coach? Legyünk simulékonyak? Nem ezt ajánlja, sokan talán erre tippeltek volna de nem.
Legyünk önmagunk ezt ajánlja, éljük meg sikerként, hogy önmagunk vagyunk. Lehet a főnökünk nem kedvel bennünket és nem léptet elő. Ezt ne kudarcként éljük meg. Önmagunk legyünk minden helyzetben, más mit mondd sosem számít, az önmagunkhoz való viszony a valóság, ami által ki tudunk teljesedni és egy boldog, vidám életet tudunk élni. Ha ezt tudatosul bennünk, hogy önmagunk legyünk, már nem is fáj, hogy nem léptettek elő, hiszen a legfontosabb mi magunk vagyunk. Ugye milyen érdekes? A coach ha nő akkor nyilván megértőbb, empatikusabb mint egy férfi, és nyilván ügyel rá, hogy a bájaiból keveset mutasson mert azáltal elterelné a vele szembe ülő férfi figyelmét. Pl. egy formás comb nagyon figyelem elterelő tud lenni.
Ha harisnyába van bújtatva a formás comb és ehhez rövid szoknya is társul a férfi nem tudja elmondani úgy az aktuális élethelyzetét, ami a múltból ered, mert elvonja figyelmét a női báj. Fontos megemlíteni, hogy ne a kocsmából menyünk coachoz, mert az alkohol ugyan oldja a gátlásokat ezáltal vidámak vagyunk, de egy sörös lehelet nem feltétlenül nyújt kellemes élményt a coachnak - aki egy hölgy- az egyéb verbális megnyilvánulásokról nem is beszélve. Pl a férfi rá helyezi a kezét a hölgy combjára, ez már egy zavaró, egy kellemetlen élmény a hölgynek, még akkor is ha a férfi csupán a nemi vágyait éli ki olyan módon, hogy sörtől felbátorodva, verbális jelekkel hozza a nő tudomására, hogy készen áll a párzásra.
Az ilyen szituációk nem segítik elő a hatékony, innovatív közös munkát, javaslom ne alkoholos mámorban keressük fel a coachot.
Beszélgetés közben lehet teát, üdítőt, sütit fogyasztani, amit a coach sütött, hiszen a férfi ezáltal máris sokkal jobban érzi magát és magában megfogalmazza, hogy bárcsak a felesége is ilyen finomakat sütne és randevúra invitálja a coachot.


Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd gklkaltgrgt 224 történetét!


  • 1261 szerző
  • 857 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Műfaj

felnőtt

Címkék

Rövid leírás / Beharangozó

A coach szakember nagyon fontos munkát végez, az emberek problémáit próbálja megoldani, azon í módon, hogy meghallgatja az embereket.

Rövid összefoglaló

A coach szakember nagyon fontos munkát végez, az emberek problémáit próbálja megoldani, azon í módon, hogy meghallgatja az embereket.

Olvasási idő

3 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni gklkaltgrgt nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!