Barion Pixel nuuvella

A nemi szerepek alakulása Magyarországon.

  A nők helyzete Magyarországon kíváló. Az élet minden területén ugyanannyi joguk van mint a férfiaknak. Manapság nem ritka a női hegesztő, katona, rendőr. Tehát a munkaerő piac úgy alakult át, hogy a nőknek lehetőségük van férfias szakmában elhelyezkedni
Természetesen a férfiak előtt is adott a lehetőség, hogy nőies szakmát válaszanak. Manapság pl. nem ritka, hogy egy férfi műkörmös szalont nyit. A nemi egyetlőtlenségből fakadó társadalmi hátrányok magyarországon megszűntek.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd gklkaltgrgt 237 történetét!


  • 1294 szerző
  • 881 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

gklkaltgrgt

A nemi szerepek alakulása Magyarországon.

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni gklkaltgrgt nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!