Barion Pixel nuuvella

Hétköznapi meditáció


 Az Sztk – ban működő pszichiátriai rendelés meglátogatásának, nagyon fontos része a folyosón történő, nem ritkán több órás várakozás. Ugyanis aki 3 – 4 órát várakozik ő, akarva, akaratlanul egy meditatív, ellazult állapotba kerül.
Az ajtó felett lévő kijelzőn a számok váltakoznak és ami még érdekesebb, hogy sétálnak az emberek a folyosón, hiszen több rendelő is működik egy szinten, Aki várakozik elgondolkodik azon, hogy milyen sokfélék az emberek, hiszen terhes nőket, idős embereket is lát, akik gyakran egy Buddha szobort megszégyenítő nyugalommal szemlélik az életet.
Stephen King bácsi a híres író, nyilván azt tanácsolja, hogy olvasunk várakozás közben. Néhányan olvasnak, mások a telefont figyelik, vagy megszólítják az illetőt aki mellettük ül. Toleránsak az emberek, főleg a pszichiátriai rendelő előtt, nincs lenézés.
A férfiak persze megnézik a csinos hölgyeket, hiszen ők is sétálnak a folyosón. Végül be lehet menni, rögtön érezni, hogy a pszichiáternek milyen kedve van, talán egy virág is van a sarokban. Pár mondatos párbeszéd majd, menni kell kifelé, rövidnek tűnik vagy csak az idő relatív. Köszöni kell a még várakozóknak, majd indulni.
Az utcán szintén sétálnak csinos nők és be lehet térni egy másik helyre ahol szintén el lehet mondani a problémákat. A kocsmában egy jó fröccs mellet és barátok között, rá kell jönni arra, hogy az élet szép.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd gklkaltgrgt 190 történetét!


  • 1213 szerző
  • 799 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

gklkaltgrgt

Hétköznapi meditáció

Műfaj

felnőtt

Címkék

Rövid leírás / Beharangozó

Az Sztk folyosó egy különleges hely, ahol olykor 4 -5 órát is várni kell és van idő gondolkodni.

Rövid összefoglaló

Az Sztk folyosó egy különleges hely, ahol olykor 4 -5 órát is várni kell és van idő gondolkodni.

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni gklkaltgrgt nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!