Barion Pixel nuuvella

Leszbikus nők az irodalomban.


JJó lenne ha több leszbikus nő szerepelne a kortárs amatőr írók műveiben. Érdemes megjeleníteni a nők egymás iránt érzet testi, lelki vonzódását hiszen izgalmas, szép, csodálatos dimenziók tárulnak fel. Természetesen sok árnyalata van az irodalomban megjelenő leszbikus szerelemnek. Lehet sablonos, unalmas, pornós de lehet olyan is aminek van mondanivalója. Vagyis a szórakoztatás mellet egy mondanivalót is közvetít az olvasó felé. Érdemes a toleranciát megemlíteni talán aki leszbikus történetet olvas ő toleránsabb lesz. Hogy érdemes a témához nyúlni? Nem meglepő módon nők a főszereplők. Alapvetően a téma tálcán kínálja a jobbnál jobb helyzeteket, párbeszédet, történést. Tulajdonképpen nem ismerek olyan kortárs amatőr író által írt művet amiben leszbikus nők vannak.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd gklkaltgrgt 190 történetét!


  • 1213 szerző
  • 799 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

gklkaltgrgt

Leszbikus nők az irodalomban.

Műfaj

bejegyzés

Címkék

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni gklkaltgrgt nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!