Barion Pixel nuuvella

Panzió Vas megyében.


GGini a szőke hosszú hajú nő a panzió udvarán volt.
- Lányom, hozz ki egy acskót! - kiáltott és nézte az öreg szederfát, ami nagyon tetszik a vendégeknek. A panzió épülete kétszintes volt, a falak sárga színűek. Gini felül mélyen kivágott rózsaszínű blúzt viselt. A tizenkét éves lány fehér pólóban és rövidnadrágban jelent meg.
- Tessék az acskó. - mondta és átnyújtotta az édesanyának. - Szedert akarok szedni. - magyarázta Gini. Majd hozzátette: - Jó lenne ha kicserélnéd az ágyruhát az egyes szobában. Utána mehetsz fagyizni a barátnőiddel .
- Rendben van. - válaszolt Szilvi és elfutott. - Pista bácsi biztos hozott baracot. Jó ember csak gyakran hömbölög a kocsma előtt bele az árokba. - mondta a fiatal lány, miközben cserélte az ágyruhát és hallotta Pista bácsi autójának a hangját.
- Pista a fűkaszával rendbe kellene tenni a csekmetet. - hallotta az édesanyja csilingelő nőies hangját kintről.
- Rendben van de előbb megcsinálom a csingavasat az egyik biciklin. Szerintem a Német házaspár délután kerékpározni akar, utána jöhet a csepőtés. Egyébként hozzam 3 kg baracot beraktam a hűtőbe - válaszolt Pista bácsi
- A házaspár női tagja nagyon dönderej, de jók a biciklik nem törnek össze - mondta Gini.
- A férje pedig észér, de ne pletykálkodjunk.
- Préshurka és granatér lesz menü, most jut eszembe, hogy a vindőt pedig el kell mosnom. - mondta Gini de már saját magának, ugyanis Pista bácsi bement a melléképületbe ahol a kerékpárok vannak A férfi nekiállt a bicikliszerelésnek, Gini pedig elindult a kamrába, hiszen ott volt a vindő.
- Jó, hogy nincs kágyiló az udvarban.- jegyezte meg menetközben. - Édesanyám a szomszédban görög a disznó. - mondta Szilvi aki bement az édesanyja után a kamrába. Majd hozzátette - Pista bácsi tegnap jól megcsinálta a gráblát, most jó a nyele.

Pista bácsi a bicikliszerelés után látta, hogy Szilvi kimegy az utcára, biztos a barátnőihez.
- Szilvi szépen iperedik. - jegyezte meg a férfi. Gini meghallotta a megjegyzést.
- Szilvinek van már leginnyéje, egyébként megdicsért a lányom, hogy szépen megcsináltad a gráblát.- mondta a nő.
- Kicsinyesként le kellene kaszálni a füvet.
- Előbb hozz krumplit a közeli sarki boltból a kullóval, ugyanis granatért akarok főzni.
- Gini, granatért akar ma főzni. - mondta Pista bácsi a boltban Marika néninek aki a borok közöt válogatott és virágmintás otthonkában volt.
- Akkor csak a krumpli öregjét rakd a kosárba Pista. Képzeld tegnap a fiam elvitt Budapestre végig az úton fogtam a majrévasat az autóban.
- Mennem kell, nem akarom, hogy Gini a főnökasszonyom rempüljön, majd máskor beszélgetünk. - válaszolt szűkszavúan Pista bácsi.
A Német házaspár a biciklizés után imádta a granatért és a préshurkát. Az éjszaka is izgalmasnak bizonyult, hiszen még hajnali egy órakor is viribültek.

Vas megye pedig sok szépséget kínál az odalátogatóknak.

Tetszett a történet?

1 0

Regisztrálj és olvasd gklkaltgrgt 191 történetét!


  • 1216 szerző
  • 802 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

gklkaltgrgt

Panzió Vas megyében.

Műfaj

felnőtt

Címkék

Rövid leírás / Beharangozó

Vas megye sok szépséget kínál az odalátogatóknak és egy nagyon rövid novella helyszíne is lehet. Gini a szőke hosszú hajú nő, próbálja irányítani a panziót és ebédre granatért főzz

Rövid összefoglaló

Vas megye sok szépséget kínál az odalátogatóknak és egy nagyon rövid novella helyszíne is lehet. Gini a szőke hosszú hajú nő, próbálja irányítani a panziót és ebédre granatért főzz

Olvasási idő

2 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni gklkaltgrgt nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!