Barion Pixel nuuvella

Gökhan Ayhan

(1986, Budapest) költő, újságíró, az Üveghegy nevű gyerekirodalmi portál szerkesztője. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem magyar szakán végzett. Kötetei: Fotelapa (versek, József Attila Kör, 2010), János és János (versek, Kalligram Kiadó, 2013).. Ez az írás az Olvasat - Irodalom és irodalom oldaláról lett kimásolva. Minden jogot fenntartunk! Közvetlen elérése a másolt szövegnek:http://olvasat.hu/ayhan-gokhan/


(1986, Budapest) költő, újságíró, az Üveghegy nevű gyerekirodalmi portál szerkesztője. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem magyar szakán végzett. Kötetei: Fotelapa (versek, József Attila Kör, 2010), Ján... tovább olvasom

Gökhan Ayhan első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Gökhan Ayhan nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!