Barion Pixel nuuvella

Göröcs Nándor

Mindig is szerettem írni, de sosem vittem a nagy nyilvánosság elé a történeteimet. Hogy miért? Talán félelemből. Sokan küzdenek azzal, hogy egyszerre szeretnék csillapítani a közlés iránti vágyukat, de ugyanannyira szeretnének elbújni a bántalmazó megjegyzések, és szereplés elől. Miután két esztendőt éltem a Ködös Albionban, úgy döntöttem érdemes lenne az ott megtörtént sztorikat, érzelmeket megeleveníteni egy életrajzi műben. Mindig aktuális téma a külföldre való távozás szándéka, vagy épp a honvágy, amit csak akkor tud igazán felfogni az ember, ha messzire elhagyja az otthonát. Az Így jártam Angilával lesz eme oldalon a fő alkotásom, de szeretnék apró kis történeteket is megosztani a hétköznapokból. Gondolatokat, valós, és kitalált sztorikat egyaránt. Remélem lesznek, akik élvezik az írásaimat. :-)


Mindig is szerettem írni, de sosem vittem a nagy nyilvánosság elé a történeteimet. Hogy miért? Talán félelemből. Sokan küzdenek azzal, hogy egyszerre szeretnék csillapítani a közlés iránti vágyukat, d... tovább olvasom

Varázsbusz?
Mondatok az utcáról - 4.

Egy meglepett kisfiú, egy tömött busz, és egy válaszon gondolkodó apuka találkozása a kálvinon a délutáni csúcsidőben.

1 perc olvasás
0 0 0
Drukker duma
Mondatok az utcáról - 3.

Egy elégedetlen magyar szurkoló a török bírónak, a magyar - portugál EB meccsen.

1 perc olvasás
0 0 0
A korlátozásokról részegen
Mondatok az utcáról - 2.

Két söröző haver az éjszakában. Szerinted igazuk van?

1 perc olvasás
0 0 0
Randi után?
Mondatok az utcáról - 1.

Két barátnő beszégetésének elcsípett pillanata.

1 perc olvasás
0 0 0
Ég veled Dürer Kert
Romantizált pillanatok - 1.

Néha túlromantizálunk dolgokat. Én legalábbis biztzosan. A Dürer Kerttel való rövid viszonyom is ezek közé a pillanatok, emlékek közé tartozik. És van 2 esemény, amit szívesen újra élnék vele. De már nem lehet...

1 perc olvasás
0 0 0
Nem(zeti) vágta
Random sztorik - 1.

Egy kezdő riporter első élménybeszámolója a Nemzeti Vágtáról.

1 perc olvasás
0 0 0
Izgalmakkal telin
Így jártam Angliával - 3.

Joci a nagy hezitálások után úgy dönt, hogy belevág éltete legnagyobb és egyben legnehezebb kalandjába. Elköltözik a ködös Albionba.

2 perc olvasás
0 0 0
A nagy döntés
Így jártam Angliával - 2.

Nehéz választani 2 opció közül. De mindig döntenünk kell valahogy. Idővel pedig kiderül, hogy a döntésünk milyen következményekkel járt.

1 perc olvasás
0 0 0
A rejtélyes telefonszám
Így jártam Angliával - 1.

Minden kezdet nehéz.

2 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Göröcs Nándor nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!