Barion Pixel nuuvella

Göröcs Nándor

Mindig is szerettem írni, de sosem vittem a nagy nyilvánosság elé a történeteimet. Hogy miért? Talán félelemből. Sokan küzdenek azzal, hogy egyszerre szeretnék csillapítani a közlés iránti vágyukat, de ugyanannyira szeretnének elbújni a bántalmazó megjegyzések, és szereplés elől. Miután két esztendőt éltem a Ködös Albionban, úgy döntöttem érdemes lenne az ott megtörtént sztorikat, érzelmeket megeleveníteni egy életrajzi műben. Mindig aktuális téma a külföldre való távozás szándéka, vagy épp a honvágy, amit csak akkor tud igazán felfogni az ember, ha messzire elhagyja az otthonát. Az Így jártam Angilával lesz eme oldalon a fő alkotásom, de szeretnék apró kis történeteket is megosztani a hétköznapokból. Gondolatokat, valós, és kitalált sztorikat egyaránt. Remélem lesznek, akik élvezik az írásaimat. :-)


Mindig is szerettem írni, de sosem vittem a nagy nyilvánosság elé a történeteimet. Hogy miért? Talán félelemből. Sokan küzdenek azzal, hogy egyszerre szeretnék csillapítani a közlés iránti vágyukat, d... tovább olvasom

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Göröcs Nándor nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!