Barion Pixel nuuvella

Gudmon_Erika

Kedves Olvasóm!

Gudmon Erika vagyok. Egy vidéki kisvárosban élek a családommal, ahol stúdiómban rekreációs sportfoglalkozásokat és női köröket vezetek. Munkám célja, hogy a hölgyek támogatást kaphassanak női létük teljesebb megismeréséhez és megéléséhez.

Írásaimat legtöbbször az élet adta történetek inspirálják. Ezek fodrozódnak, alakulnak, színesednek bennem, majd születnek újjá novelláim formájában, hogy aztán tovább dolgozhassanak az őket befogadókban.

Nagy öröm számomra, ha írásaimmal meg tudom érinteni az Olvasókat és mosolyt vagy éppen könnyeket tudok csalni az arcukra. Köszönöm, ha teszel egy próbát és elolvasod novelláimat!

Szeretettel
Erika


Írásaimat legtöbbször az élet adta történetek inspirálják. Ezek fodrozódnak, alakulnak, színesednek bennem, majd születnek újjá novelláim formájában, hogy aztán tovább dolgozhassanak az őket befogadókban. tovább olvasom

Karácsonyi habcsók

Egy szavak nélküli üzenet, amely a zsbünkből a szívnünkbe kúszik.

5 perc olvasás
1 0 0
Kerítőnő

Rövid betekintés a párkeresés rejtelmeibe

3 perc olvasás
0 0 0
Lady Agatha esernyője

Egy kopottas, fodros esernyő a nagymamától, amely vigaszt hoz egy nagy kudarc után.

5 perc olvasás
2 0 0
Családterápiás öltések

Férfi ügyek, női bajok és egy bölcs varrónő története

4 perc olvasás
2 0 0
Csipetnyi leselkedés

A nagyvárosi mosoda pszichológiája egy leselkedni szerető lány szemével

3 perc olvasás
3 3 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Gudmon_Erika nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!