Barion Pixel nuuvella

Gulyás Gábor

Az írás varázslat. Ez nem a hitvallásom, hanem a meggyőződésem. Én éppen ezért írok. Kell a varázslat. Az írót nem kötik a valóság szabályai, ezért aki ír, furcsán viszonyul az időhöz és a térhez. Az írás messze túlmutat a beszéden. Komplex, hatékony, érzelmi, értelmi és egyben nagyon kreatív eszköz. Az írás gondolatbeli utazás, egy többnyire teremtett világban. Talán olyan, mintha minden velünk történne. Meggyőződésem, ha tudsz írni, akkor szinte mindenre képes vagy. Jószándékkal.
Vannak regényeim, elbeszéléseim, novelláim. Minden további benne van a könyveimben, mert ahogy a legtöbb írót, engem is a személyes élményeim inspiráltak. Ha olvasol, akkor téged is.


Az írás varázslat. Ez nem a hitvallásom, hanem a meggyőződésem. Én éppen ezért írok. Kell a varázslat. Az írót nem kötik a valóság szabályai, ezért aki ír, furcsán viszonyul az időhöz és a térhez. Az ... tovább olvasom

A falu bikája

Mi is lehetne tökéletesebb egy forró nyári napon, mint egy hideg sör. De lehet a sörrel versenyezni, ebben a melegben?

humor
6 perc olvasás
0 0 0
Józsibá'

Józsibá nagyon népszerű volt. Nem celeb, nem sztár, de a falu egyedülálló múzeuma.

szatíra
4 perc olvasás
0 0 0
Egy táska pénz

Merengés egy táska pénzzel a lábaközött, egy koszos budiban.

szatíra
3 perc olvasás
0 0 0
Búfelejtés, de nagyon másképpen (nagyon)
Messze még a tenger - 4.

És akkor elindul a nagy kaland, egy fantasztikus csapattal és nagypapával a háttérben.

romantikus
4 perc olvasás
0 0 0
Vágjunk bele!
Messze még a tenger - 3.

Gond, gond, gond! Vagy még sem?

romantikus
6 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Gulyás Gábor nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!