Barion Pixel nuuvella

Gulyás Gábor

Az írás varázslat. Ez nem a hitvallásom, hanem a meggyőződésem. Én éppen ezért írok. Kell a varázslat. Az írót nem kötik a valóság szabályai, ezért aki ír, furcsán viszonyul az időhöz és a térhez. Az írás messze túlmutat a beszéden. Komplex, hatékony, érzelmi, értelmi és egyben nagyon kreatív eszköz. Az írás gondolatbeli utazás, egy többnyire teremtett világban. Talán olyan, mintha minden velünk történne. Meggyőződésem, ha tudsz írni, akkor szinte mindenre képes vagy. Jószándékkal.
Vannak regényeim, elbeszéléseim, novelláim. Minden további benne van a könyveimben, mert ahogy a legtöbb írót, engem is a személyes élményeim inspiráltak. Ha olvasol, akkor téged is.


Az írás varázslat. Ez nem a hitvallásom, hanem a meggyőződésem. Én éppen ezért írok. Kell a varázslat. Az írót nem kötik a valóság szabályai, ezért aki ír, furcsán viszonyul az időhöz és a térhez. Az ... tovább olvasom

Szeretném kiadatni a könyvemet

Szeretném kiadni a készülő regényemet, mert üzenete a ma emberéhez szól. De csak részben rendelkezem a szükséges anyagi fedezettel. Ha tudsz, segíts! Köszönöm!

Támogatási célom: 100 000 Ft

Támogatom
Emlékek csapdája
Napló - 8.

Aki naplóírásra adja a fejét, számítson rá, hogy sok minden más lesz, mint elképzelte. Vagy remélte. A dolgok, amelyek bennünk olyan biztosnak tűnnek, az írás során gellert kaphatnak, és más fényben tűnhetnek fel. Néha magunkra sem ismerünk. Nem tudhatjuk pontosan, hogy az emlékezetünk csalt-e meg,

6 perc olvasás
0 0 0
Tellus – kilencedik epizód 12 év (2056-2070). Első lépcsőfok, 2058.
Tellus - 9.

Nehéz évek kellős közepén a világ. Carl-nak és családjának komoly problémákkal kell szembesülnie. Mark is megjelenik, láthatóan vannak tervei.

9 perc olvasás
0 0 0
Tamáskodom
Napló - 7.

Tamás, akiről kiderül, hogy rendőr, számomra váratlanul feltűnik. Beélesítettem valamennyi védekező-megelőző, és ha kell elhárító eszközömet. De az esélyt megadom neki. Ki tudja, hátha?

4 perc olvasás
0 0 0
Felhők
Tellus - 8.

Gyülekeznek a felhők, szinte minden területen bizonytalanság érzékelhető.

7 perc olvasás
0 0 0
Angyali napló – 6. bejegyzés Túl érzékeny vagy
Napló - 6.

Házasságom mézes hetei. Senki nem mondta, hogy akár rövid is lehet. És, ami utána jön...

10 perc olvasás
0 0 0
Tellus - hetedik epizód: Caroline
Tellus - 7.

Caroline három évvel később kezdte meg tanulmányait a Harvardon, mint Carl, de az első találkozásuktól kezdve összetartoztak. Ami könnyűnek, természetesnek ígérkezett az nehéznek bizonyult. A gyermekáldás nem akart összejönni.

11 perc olvasás
0 0 0
Angyali napló - 5. Szeretni akarok mindenkit
Napló - 5.

A legtöbb ember igyekszik minnél nyitottabb lenni a felnőtt élete elején. Talán, mert a gyerekkorából ezt hozta. Aztán megváltoznak a dolgok. Néha nagyon rossz irányba változik az élet, mint Angéla esetében is. Ő tallt egy megoldást. Pedig még most is szeretni akar mindenkit.

12 perc olvasás
0 0 0
Tellus - hatodik epizód
Tellus - 6.

Carl és csapata elkezdte a jövőbeni működés elvi alapjainak megtervezését. Caroline a nyugodt női lélek mindenben támogatja. Kiderül, hogy a tudosok igenis gyakorlatiasak. Carl elküldte első jelentését a Világállam kormányának.

6 perc olvasás
0 0 0
Angyali napló – 4. Ásó, kapa, nagyharang
Napló - 4.

Annalilla nem jött el az esküvőmre, igaz, hogy ezt előtte már jelezte. Azt mondta, hogy nem asszisztál egy eleve kudarcra ítélt hamisságnak. Nem akarta a kapcsolatunkat kockáztatni, ezért jobbnak látta, ha távol marad.

6 perc olvasás
0 0 0
Tellus - Az élet utánunk

(beharangozó)
Tudósok szerint a Földön 4,6 milliárd évvel ezelőtt volt az ősrobbanás, de a mai élet eredete az ősóceánban kezdődött, „csak” 3,5 milliárd &ea... Tovább olvasom

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Gulyás Gábor nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!