Barion Pixel nuuvella

Gulyás Gábor

Az írás varázslat. Ez nem a hitvallásom, hanem a meggyőződésem. Én éppen ezért írok. Kell a varázslat. Az írót nem kötik a valóság szabályai, ezért aki ír, furcsán viszonyul az időhöz és a térhez. Az írás messze túlmutat a beszéden. Komplex, hatékony, érzelmi, értelmi és egyben nagyon kreatív eszköz. Az írás gondolatbeli utazás, egy többnyire teremtett világban. Talán olyan, mintha minden velünk történne. Meggyőződésem, ha tudsz írni, akkor szinte mindenre képes vagy. Jószándékkal.
Vannak regényeim, elbeszéléseim, novelláim. Minden további benne van a könyveimben, mert ahogy a legtöbb írót, engem is a személyes élményeim inspiráltak. Ha olvasol, akkor téged is.


Az írás varázslat. Ez nem a hitvallásom, hanem a meggyőződésem. Én éppen ezért írok. Kell a varázslat. Az írót nem kötik a valóság szabályai, ezért aki ír, furcsán viszonyul az időhöz és a térhez. Az ... tovább olvasom

Szeretném kiadatni a könyvemet

Szeretném kiadni a készülő regényemet, mert üzenete a ma emberéhez szól. De csak részben rendelkezem a szükséges anyagi fedezettel. Ha tudsz, segíts! Köszönöm!

Támogatási célom: 100 000 Ft

Támogatom
Búfelejtés, de nagyon másképpen (nagyon)
Messze még a tenger - 4.

És akkor elindul a nagy kaland, egy fantasztikus csapattal és nagypapával a háttérben.

4 perc olvasás
0 0 0
Vágjunk bele!
Messze még a tenger - 3.

Gond, gond, gond! Vagy még sem?

6 perc olvasás
0 0 0
Nehogy már a csapos mondja meg
Messze még a tenger - 2.

Edét az idióta főnöke és üzlettársa fondorlatosan kirúgja, ami Edét is váratlanul éri, mert ő ugye szakács. Lesz kiút? Hogyan találja meg?

4 perc olvasás
0 0 0
Csalódás után
Messze még a tenger - 1.

Vidám és szerethető jó arcok, tuti kaját, fantasztikus környezet, ahol rajtad is múlik, hogy ki lesz a nyertes. Ha a könnyed, de tartalmas szórakozást kedveled, néha zúzós romantikával fűszerezve.Ha egy szuper receptet szeretnél, lenyűgöző tájakkal és emberekkel.

6 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Gulyás Gábor nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!