Barion Pixel nuuvella

Gulyás Gábor

Az írás varázslat. Ez nem a hitvallásom, hanem a meggyőződésem. Én éppen ezért írok. Kell a varázslat. Az írót nem kötik a valóság szabályai, ezért aki ír, furcsán viszonyul az időhöz és a térhez. Az írás messze túlmutat a beszéden. Komplex, hatékony, érzelmi, értelmi és egyben nagyon kreatív eszköz. Az írás gondolatbeli utazás, egy többnyire teremtett világban. Talán olyan, mintha minden velünk történne. Meggyőződésem, ha tudsz írni, akkor szinte mindenre képes vagy. Jószándékkal.
Vannak regényeim, elbeszéléseim, novelláim. Minden további benne van a könyveimben, mert ahogy a legtöbb írót, engem is a személyes élményeim inspiráltak. Ha olvasol, akkor téged is.


Az írás varázslat. Ez nem a hitvallásom, hanem a meggyőződésem. Én éppen ezért írok. Kell a varázslat. Az írót nem kötik a valóság szabályai, ezért aki ír, furcsán viszonyul az időhöz és a térhez. Az ... tovább olvasom

Santa Rosa, kis inka falu, valahol Peru közepén, az Andokban
Tellus - 3.

Vannak olyan civilizációk, amelyeknél szinte genetikai kód a boldogság. Létezik ilyen? Pont akkor, amikor a világ éppen összeomlani készül?

9 perc olvasás
0 0 0
Tellus - második epizód Minden úgy, mint azelőtt?
Tellus - 2.

Megkezdődik a világállam alapelveinek kidolgozása. Carl és szakértői csapata az ügyvezető kormány előtt bemutatja a csoport munkatervét. Indul a munka, de az elején Mark azonnal eltér a közösen kialakítottaktól.

6 perc olvasás
0 0 0
Tellus
Tellus - 1.

Talán az utolsó pillanatban lépett az emberiség. Létrejött egy eséllyel kecsegtető megoldás, amely a nemzetállamok teljes összefogását sürgette. Hogyan kezdenek hozzá? Hová tart az emberiség? Túl léphet az ember a saját árnyékán?

7 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Gulyás Gábor nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!