Barion Pixel nuuvella

Gyulapu

1 követő 1 történet

Gyulapu

Köszönöm az Univerzumnak, hogy élek, s tisztességgel, egészségben és életerőben lejegyezhetem ezen történeteket, melyet az ÉLET-UNIVERZUMOM elém sodort.
Ugyanakkor köszönöm a családom minden tagjának, még ha látványosan nem is, mert sokszor morognak, de attól függetlenül segítik a munkámat.

Az elmúlt pár évben (2019) pakoltam, rendezkedtem. Nem költöztem, csak egyszerűen rendet próbáltam rakni magam körül.
Kezembe akadt néhány évekkel, évtizedekkel korábban leírt megsárgult papírok. Jegyzetek, melyekbe az ember az élettörténete során akarva akaratlanul is belefut. Majdnem kidobtam, begyújtani a kályhába jó lesz alapon... Beleolvastam. Előfordult, hogy halkan sírtam, mérgelődtem s néhányszor hangosan kinevettem a világba. "Minden rendben apa? - rohantak be a családom tagjai... Semmi baj! - feleltem mosolyogva."
A jegyzetek, maga a nyers és a való életet tartalmazták kendőzetlenül. A jegyzeteknek nem volt eleje, közepe, vége, csak a nyers történés, mint egy krimiben a konkrét gyilkosság.
Gondoltam egyet, s elkezdtem számolni... Ez legkevesebb 6-8 vastag könyvnek való "alapanyag"! A motoros korszaktól kezdve a a tehetősig.

Csináltam néhány verset és egy pár próbaírást. Eljuttattam néhány ismerősnek, idegennek.
- "..Ugye kapok belőle egy példányt?- kérdezte Hangácsi, Az Olasz Meló-Ódia-történet kapcsán", vagy
- "A svéd történettel kapcsolatban - ..ugye nem akarod abbahagyni?...nade, mesélj már, mi volt tovább? - egy aranyos B. Pál kollégám által," és a
- "A motoros világa kapcsán - ..hol tudom a folytatását olvasni? - M. Sanyi barátom kérdése,"
ilyen és hasonló visszajelzések után tudtam, hogy ezeknek a történeteknek, amiből sokat lehet tanulni, annak a nyilvánosság előtt a helye. :)


Eddigi megjelenések

https://thisistotallyunreal.weebly.com/eletut_1992-2019.html


Köszönöm az Univerzumnak, hogy élek, s tisztességgel, egészségben és életerőben lejegyezhetem ezen történeteket, melyet az ÉLET-UNIVERZUMOM elém sodort.
Ugyanakkor köszönöm a családom minden tagjának... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

https://thisistotallyunreal.weebly.com/eletut_1992-2019.html


Gyulapu ajánlásai

M. Baranyai Anikó
Amit megálmodtam...
Gondoltam egyet - 2.
M. Baranyai Anikó
A potenciál bennük van
Gondoltam egyet - 4.
Eliza Beth
A kisöreg
Volner Miklós
A délamerikai dzsungelek sámáni rítusa a szív fájdalmának gyógyítására
A motoros világa
A motoros világa - 1.

- a kezdetek, előzmények, - első verseny - második verseny - néhány nagyon fontos tanulság, - a titok felfedve...(nagyon pontos és betartandó tuning-leírás) - :)

23 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Gyulapu nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!