Barion Pixel nuuvella

Hadházi Anita

Sziasztok, Hadházi Anita vagyok.
Novellákat, regényeket írok. Történeteimhez egyrészt a mindennapok adják a témát: egy újságcikk, egy szokatlan élethelyzet, egy párbeszéd a metrón... és bumm, meg is van az ötlet. Másik témám a repülés világa. Sok novellám visszaemlékezés azokra az évekre, amikor légiutaskísérőként dolgoztam az Emirátusokban.
Készülő regényem viszont nem(csak) térben, hanem időben is elrepít: történelmi romantikus zsánerben írom, 19. századi Anglia, bálok, estélyek, intrika...hmmm szinte a számban érzem a vajas keksz, meg a tejjel higított tea ízét, ahogy leírom ezt a mondatot :) Bízom benne, hogy hamarosan részleteket is közölhetek belőle. Örülök neki, ha olvasol.
Üdv, Anita


Eddigi megjelenések

https://felho.cafe/tag/hadhazi-anita/


Sziasztok, Hadházi Anita vagyok.
Novellákat, regényeket írok. Történeteimhez egyrészt a mindennapok adják a témát: egy újságcikk, egy szokatlan élethelyzet, egy párbeszéd a metrón... és bumm, meg is ... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

https://felho.cafe/tag/hadhazi-anita/

Majális ’71-ben

Két barát, két teljesen ellentétes személyiség, és egy múltbeli esemény, mely haragosokká tette őket. Béla és Gyula humoros és egyben megható története barátságról, szerelemről, és végső soron arról, mi a fontos az életben.

5 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Hadházi Anita nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!