Barion Pixel nuuvella

Sör, kard, krematórium

Egy egyetemista srác, egy furcsa nő, sok sör, mégtöbb erőszak és egy furcsa búcsú.

Vissza Elolvasom a történetet

 

Hangyási Mihály

Sör, kard, krematórium

Műfaj

misztikus

Rövid leírás / Beharangozó

Egy egyetemista srác, egy furcsa nő, sok sör, mégtöbb erőszak és egy furcsa búcsú.

Rövid összefoglaló

Az egyetemista srác egy krematóriummal szemben lévő kocsmában melózik, és igen sok furcsa arcot lát. Ám olyan furcsát mint anő aki betér hozzá és masszívan sörözni kezd még nem látott. És a java még csak euzután jön.

Értékelés

4.0 (2)

Olvasási idő

7 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben